Or, plata i bronze pel Club Artística Sant Cugat a Salt

3 joves del club santcugatenc assoleixen medalla en la Fase Final de la Copa Catalana per aparells, una final que van disputar les 15 gimnastes amb millors resultats a cada aparell durant la temporada

El Club Artística Sant Cugat està d'enhorabona després d'assolir 3 podis en la Fase Final de la Copa Catalana per aparells. Disputada el dissabte 25 de maig a Salt, en aquesta fase final van participar les 15 millors gimnastes amb millor mitja a cada aparell en les 3 darreres fases. Per part del club santcugatenc van ser presents 3 gimnastes en la categoria Base 3 Grans, adjudicant-se Maria Zaforas l'or en terra, finalitzant Cristina Esteve 2a en potro i emportant-se Xènia Aris el bronze també en el potro.

A més dels 3 podis assolits per les gimnastes santcugatenques, cal destacar la classificació de Xènia Aris i Maria Zaforas en la fase final per competir en tots els aparells, igual que ho va fer Clàudia Boada, també del Club Artística Sant Cugat, però en la categoria Base 2 Petits.

D'altra banda, tant Xènia Aris com Maria Zaforas tenen assegurada la participació en el Campionat de Catalunya individual, després d'acabar entre les 10 primeres a la 3a Fase de Copa Catalana. Així doncs, ambdues joves representaran al Club Artística Sant Cugat en la final disputada entre el 28 i 29 de juny a Salt.