Paco Sedano i Jordi Torras visiten el campus del Futbol Sala Sant Cugat

També han participat al campus de porters de Paco Sedano, que del 6 al 10 de juliol s'ha fet a la ZEM Rambla del Celler

Paco Sedano i Jordi Torras, amb els nens dels dos campus. FOTO: Artur Ribera Paco Sedano i Jordi Torras, amb els nens dels dos campus. FOTO: Artur Ribera

Paco Sedano, considerat un dels millors porters de futbol sala del món, i Jordi Torras, excapità del primer equip de futbol sala del FC Barcelona, han visitat aquest dijous, 9 de juliol, al matí, el campus d'estiu del Futbol Sala Sant Cugat i el campus de porters de Paco Sedano, que del 6 al 10 de juliol s'ha fet a la ZEM Rambla del Celler, amb la participació d'una vintena de nens.

Paco Sedano, que el 2013 va posar en marxa l'Escola de Porters Paco Sedano a Barcelona i Madrid, ha lliurat els diplomes de participació dels nens al campus i ha sortejat material esportiu entre els participants del seu campus. També ha signat autògrafs i ha respòs les preguntes que li han formulat els nens. El director del campus de porters de Paco Sedano ha estat Fran Burgueño.

Entre el seu extens currículum esportiu destaca un Campionat del Món, un Campionat d'Europa i tres lligues espanyoles, a banda d'haver defensat la selecció espanyola. Sedano, que també ha visitat el seu campus el dimecres 8 de juliol, té 35 anys i és el porter titular i capità del FC Barcelona, on hi juga des de la temporada 2007-2008.

Jordi Torras, molt proper amb els nens

Jordi Torras, en un moment de l'acte. FOTO: Artur Ribera

Jordi Torras ha estat l'altra protagonista de la jornada. L'excapità del Barça, que aquesta campanya 2014-2015 ha jugat a l'Asti italià, de la primera divisió, i que ho seguirà fent en la 2015-2016, s'ha mostrat molt proper amb el mig centenar de nens del campus del FS Sant Cugat. Torras, de 35 anys, ha explicat que “he tingut la sort de guanyar tots els títols possibles” i que “sóc un privilegiat perquè faig el que més m'agrada, jugar a futbol sala”.

Torras, que juga d'ala i de tanca, ha jugat a l'Interviu, al Cartagena, quatre temporades al FC Barcelona i ara a l'Ista d'Itàlia. El de Sant Vicenç dels Horts va coincidir fa molts anys en el primer equip del Barça amb Jordi Palau, porter i president del FS Sant Cugat. Recentment, Jordi Torras ha obert una escola de futbol sala a Sant Vicenç dels Horts.

Paco Sedano, Jordi Torras i Jordi Campoy, jugador rubinenc del Jaen, són els jugadors d'elit que han passat pel campus d'estiu del Futbol Sala Sant Cugat, que finalitzarà el 31 de juliol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem