Paideia i Aspasur guanyen a la cinquena edició de l'Special Hockey

Hi han participat 86 jugadors de deu centres de tot Catalunya. L’organització vol seguir creixent i ampliant horitzons

Fins a 86 jugadors han participat aquest diumenge al matí a la cinquena edició de l’Special Hockey, un campionat d’hoquei sobre herba dirigit a persones amb discapacitat psíquica. En aquesta darrera edició, ajornada des de l’any passat, han competit deu centres de Catalunya, quatre del Grup Catalonia, l’organitzador de la competició.

Els centres Paideia i Aspasur han estat els vencedors dels grups A i B. Al grup A han participat també l’Heura Negre, Fupar Egara, Torremar A, Iluro i CET Sant Martí. Al grup B han participat el Polo, l’Heura groc i Torremar B.

Com en altres anys, l’Special Hockey ha tingut lloc a les instal•lacions del Junior FC, i com sempre, una part important dels participants han estat esportistes de Sant Cugat. Pau Parés, l’organitzador i responsable del Grup Catalonia, ha assenyalat que “cada vegada hi ha més jugadors i més equips, i esperem que en la propera edició ja poguem incorporar equips de fora de Catalunya o fins i tot de fora de l’estat espanyol”. Parés ha reconegut que el més gratificant és que els nois i noies “s’ho passin bé, juguin i disfrutar. Els resultats importen poc, tots guanyin ho perdin surten encantats”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem