El Patí Hoquei Club Sant Cugat no pot amb les líders de l’OK Lliga Femenina

Les vermell-i-negres cauen per 0 a 4 davant el Generali HC Palau de Plegamans tot i fer un bon paper contra el líder invicte

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut aquesta tarda, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, el 5è partit de la temporada davant tot un Generali HC Palau de Plegamans per 0 a 4. Les santcugatenques no han pogut amb les vigents finalistes de la Copa d'Europa, tot i que hi ha hagut algun moment en què el Sant Cugat ha pogut tenir opcions d'endur-se el matx. Amb aquesta derrota, la cinquena de la temporada, el PHC Sant Cugat queda 10è a la classificació amb 3 victòries i 5 derrotes. D'aquestes 5 derrotes, 4 han estat contra equips de la part alta, el Vila-sana, el Gijón, el Cerdanyola i ara el Palau de Plegamans. D'altra banda, el Palau és líder indiscutible amb 8 victòries i cap derrota, amb 24 punts.

Dos gols al començament han encarat la victòria del Palau de Plegamans

El partit ha començat amb un inici molt fort per part del Palau de Plegamans i en 6 minuts el marcador ja assenyalat un 0 a 2 en el marcador. El Palau de Plegamans ha fet dos gols molt ràpids, però després les noies de Beto Borregan han intentat refer-se. Però qui ha portat la iniciativa en tot moment ha estat el Palau de Plegamans, mentre que el Sant Cugat intentava sortir a la contra. En una d'aquestes Txell Gimeno ha pogut fer un gol que reduïa distàncies, però l'àrbitre l'ha anul·lat per falta a la portera del Plegamans, una jugada que he estat la clau perquè ha estat molt protestada. El gol no ha pujat al marcador i s'ha arribat amb el resultat de 0 a 2 al descans.

A la represa, el monòleg del Palau de Plegamans ha continuat i Cristina Elie, la portera del Sant Cugat, ha refusat més d'un cop les ocasions de les visitants i ha evitat que el marcador fos més ampli. Amb això s'ha arribat a un moment en què el Palau tenia la pilota però sens perill. Però, quan faltaven 8 minuts l'entrenador del Sant Cugat, Beto Borregan ha rebut 2 targetes blaves per protestar i el Sant Cugat havia de jugar amb una jugadora menys durant 4 minuts. Les locals han aguantat bé amb una menys i ja amb igualtat ha tingut l'oportunitat d'amb 0-2 reduir distàncies però Maria Rosa Tamburini en segona ocasió (s'ha hagut de repetir el penal perquè la portera del Plegamans s'ha avançat), també ha fallat el penal indirecte. I Just després d'això, 2 gols en 2 minuts del Palau de Plegamans posaven el llaç al partit que acabaria amb un contundent 0-4. Tot i la golejada, el Sant Cugat ha buscat tota l'estona la porteria rival i ha tingut opcions de donar emoció al partit, però les rivals han demostrat la seva qualitat i el perquè són les líders de la competició.

Després del partit, Beto Borregan ha dit que: "Jo el que vull és competir cada partit, sigui el rival que sigui i l'equip ha donat la cara en tot moment. El partit el perdo jo amb 2 targetes blaves que perjudiquen l'equip, degut a les meves protestes. Respecte a les jugadores, treballen molt i cada cap de setmana es tracta de mirar endavant i millorar i ho estem fent".

Propera jornada

La propera jornada les de Beto Borregan, visiten el Bigues i Riells, el 4t classificat de la competició amb 5 victòries i 3 partits perduts, el 23 de novembre a les 21:00. D'altra banda, el Palau de Plegamans rep a casa el CP Vilanova, un altre equip de la zona baixa de la classificació.