Paula Ramírez aconsegueix amb Espanya plaça per a París 2024

L'equip estatal de natació artística ha acabat com el 2n millor país dels que encara no tenien bitllet olímpic i assoleix una de les 5 places en joc

La santcugatenca Paula Ramírez ha aconseguit amb la selecció espanyola de natació artística una plaça per als Jocs Olímpics de París 2024 de les 5 que estava en joc en el Campionat del Món de Natació, disputat entre el divendres 2 i el diumenge 18 de febrer a Doha (Qatar). Amb això, la 4a posició en la rutina lliure de les espanyoles ha estat suficient per assegurar-se bitllet per als Jocs Olímpics de París.

Més info: Paula Ramírez guanya la plata en el Mundial de Natació Artística per equips

En la darrera modalitat per equips, el combinat nacional s'ha quedat fora del podi, amb una puntuació de 302.8228. Per davant les espanyoles han finalitzat la Xina (339.7604), el Japó (339.7604), i els Estats Units (304.9021). Tot i aquesta 4a posició, la puntuació de les espanyoles les ha permès acabar com el 2n millor equip en la suma de les rutines d'acrobàcia, tècnica i lliure i aconseguir un dels 5 bitllets que estava en joc per aquelles seleccions que encara no tenien plaça olímpica. Els altres països que també han aconseguit aquesta plaça han estat els Estats Units, Itàlia, el Japó i Canadà.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem