Paula Ramírez: “L'esport femení està aconseguint moltes medalles”

Paula Ramírez, de 18 anys, debuta aquesta temporada 2014-2015 en la categoria sènior, tot i que ja fa tres anys que es prepara amb l’equip espanyol absolut de natació sincronitzada al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat

Tot i que fa tres anys que es prepara amb l’equip espanyol absolut de natació sincronitzada al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, la Paula, que té 18 anys, debuta aquesta temporada 2014-2015 en la categoria sènior, i està molt il·lusionada. S’obre una nova etapa en la seva carrera esportiva, que ja compta amb èxits esportius de primer nivell. Ha estat medalla de bronze en el mundial júnior i també va assolir dues plates i tres bronzes a l’europeu júnior.

Quan va venir a viure a Sant Cugat (tenia 4 anys) va continuar fent natació sincronitzada a la seva exescola, l’Europa. Entrena set dies a la setmana per poder competir del 24 de juliol a l’1 d’agost al mundial de Rússia. “L’esport femení encara no està del tot reconegut, tot i que és una part molt important de l’esport. I això que està aconseguint moltes medalles!”, detalla la Paula, que insisteix: “L’esport femení hauria d’estar més reconegut, com el futbol o el bàsquet masculí. I, a sobre, la natació sincronitzada és un esport minoritari”.

Per a la Paula, els estudis també són importants, i per això està estudiant la carrera de Turisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Llegeix el reportatge sencer sobre l'esport femení.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem