Paula Ramírez farà el duo amb Ona Carbonell als mundials de natació sincronitzada

El Campionat Mundial de Natació se celebrarà a Budapest al mes de juliol

La santcugatenca Paula Ramírez farà les rutines de duo de natació sincronitzada amb Ona Carbonell. Ramírez debutarà i substituirà a Gemma Mengual al Mundial de natació sincronitzada que se celebrarà durant el mes de juliol.
 

Una fita que, tal com diu Ramírez és "el somni més gran que he tingut des de sempre, i a més, fer el duo amb l'Ona Carbonell. És un repte molt gran i l'afronto amb moltes ganes i gens ni mica de por, perquè és el meu somni".
 

Abans dels mundials però, Ramírez i Carbonell participaran, el primer cap de setmana de maig, a la Copa d'Europa, que tindrà lloc a Itàlia. Serà en aquest campionat quan les dues nadadores podran conèixer les seves contrincants europees de cara als mundials i fixar-se un objectiu de cara al munidal. 
 

L'equip de la selecció espanyola de natació sincronitzada, capitanejat per Ona Carbonell, ja comença a treballar per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 amb sis nedadores noves de 16 anys i Paula Ramírez al duo. A més, una de les apostes del conjunt és que Ramírez i Sara Saldanya comencin a treballar conjuntament de cara a ser el duet estatal del futur.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem