El PHC Sant Cugat femení remunta vers l'Igualada i se situa líder de l'OK Lliga

Començament immillorable de les noies de Beto Borregan, després d'imposar-se per 2 a 1 a l'Igualada HCP i aconseguir 6 punts de 6 en les dues primeres jornades

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha guanyat l'Igualada Femení HCP, aquest 3 d'octubre al Pavelló 2  de la ZEM Rambla del Celler i ha aconseguit la segona victòria en dos partits a l'OK Lliga Femenina, ja que va guanyar al Voltregà per 3-2 en el primer partit, també com a locals.

Més info: Debut amb sorpresa del PHC Sant Cugat que tomba al CP Voltregà

D'aquesta forma les santcugatenques se situen líders del grup B de l'OK Lliga femenina amb 6 punts, per la seva banda l'Igualada és cuer amb 0 punts.

Domini del Sant Cugat com a tònica general del partit

L'enfrontament ha començat molt igualat i cap equip ha acabat de tenir el control del partit. En els primers minuts, els dos conjunts han començat a tenir ocasions i la intensitat ja ha estat predominant només començar el partit. Tot i tenir més presència en camp contrari, el Sant Cugat, ha vist com en una de les jugades, les igualadines s'han avançat al marcador mitjançant Clara Claramunt, que ha pogut superar la portera Cristina Elie.

Després del gol, el Sant Cugat s'ha crescut i ha estat des d'aquest moment quan el domini del partit ha passat a ser únicament per a les santcugatenques. Les visitants, han intentat sortir al contraatac per fer el segon gol, però les vermell-i-negres han sabut defensar-se bé. Les santcugatenques han trobat situacions clares de gol per poder fer l'empat, però s'han topat amb una gran, Cristina Riba, la portera visitant, que ho ha aturat tot.

Se succeïen les ocasions per a les santcugatenques, que mereixien l'empat i a 35 segons per al final de la primera part, Andrea Massons ha fet l'empat amb un xut creuat dins l'àrea rival, fins i tot, després del gol, en 30 segons el Sant Cugat ha tingut fins a 3 ocasions per poder capgirar el marcador.

La segona part, a l'inici ha continuat amb el mateix guió, les santcugatenques han sortit ha pressionar a camp rival i amb només 3 minuts jugats, Maria Pujades a fet el gol, que suposava el 2-1 al marcador, amb un cop fluix que ha fet entrar la pilota a la porteria de l'Igualada.

Amb l'avantatge al marcador, el Sant Cugat en certs moments, ha cedit la pilota a les d'Igualada i al minut 5 de la primera part, en una jugada dins l'àrea de les locals, l'àrbitre ha xiulat penal a favor de les visitants, que ha aturat la portera del Sant Cugat. A la segona part, les visitants han tingut més ocasions però Cristina Elie s'ha mostrat molt sòlida sota pals, per evitar l'empat de les visitants. Amb el pas dels minuts, el Sant Cugat ha cedit terreny, però en els minuts finals del partit, les santcugatenques han sabut recuperar la possessió i mantenir el control del partit per poder aguantar l'avantatge.

Beto Borregan: "Si ens diuen al principi que ara portem 6 punts de 6, ningú s'ho hagués cregut, però jo veig cada dia les ganes i l'ambició d'aquestes jugadores"

En finalitzar, l'entrenador del PHC Sant Cugat, Beto Borregan, ha valorat el partit: "Crec que a la primera part hem sortit molt actives, amb moltes arribades i crec que la seva portera ha fet un partidàs. Inclús marxar amb 1 a 1 al marcador a la mitja part, per mi ha estat injust, hem tingut arribades clares per poder marcar més gols. A la segona part, ha estat més igualat, han tingut un penal que la Cristina ha aturat i ha estat vital per poder endur-nos la victòria. En línies generals hem estat bé, però hem d'aprendre a conviure amb aquesta pressió. Som molt joves i la por anar a tancar el partit i de saber gestionar el partit, és el que ens penalitzava la temporada passada".