Plata per a Mesi Arcos en snowrunning a Sierra Nevada

L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat finalitza en la 2a posició del Campionat d'Espanya de snowrunning a només 1 minut de la vencedora

La santcugatenca Mesi Arcos finalitza 2a en el Campionat d'Espanya de snowrunning disputat el darrer dissabte 9 de febrer a Sierra Nevada (Granada). L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat forma part de la secció de Trail Running i, després de ser mare ara fa un any, s'adjudica un subcampionat d'entre 800 persones.

L'snowrunnig és una disciplina de les carreres de muntanya. En ella, els atletes corren amb uns grampons en els peus i recorren distàncies amb molt desnivell. En aquesta ocasió, després d'una distància de 12,7 quilòmetres, Mesi Arcos finalitzava amb un temps de 1:23:15 hores, a només 1 minut i 3 segons de la vencedora, Sílvia Lara.

Mesi Arcos, subcampiona del Campionat d'Espanya. FOTO: Fede Arcos

Mesi Arcos, subcampiona del Campionat d'Espanya. FOTO: Fede Arcos


A més, la santcugatenca va participar de manera atzarosa. D'origen granadí, Mesi Arcos visitava el cap de setmana a la seva família. Quan va parlar amb el seu germà, aquest li va comentar que havia d'anar a cobrir el Campionat d'Espanya de snowrunnig com a fotògraf. Amb això, la santcugatenca va decidir inscriure's, però va entrar a la llista d'espera. Finalment, l'atleta va ser escollida i va poder ser una de les 800 participants.

En relació a això últim, Mesi Arcos afirma: "No estic acostumada a aquest tipus de carreres i em vaig presentar sense haver pogut entrenar bé. Tanmateix, vaig sortir amb molta il·lusió i un cop a meta, em vaig adonar que havia quedat segona. No hi comptava, però em va fer molta il·lusió i més, fer-ho a la meva terra".

El pròxim repte de la santcugatenca és el Campionat de Catalunya a Vall de Núria, disputat el dissabte 23 de febrer. "Intentaré repetir la bona posició assolida a Granada, tanmateix, serà complicat degut al gran nivell de les rivals" sentència Mesi Arcos.

 
Comentaris

Destaquem