contingut promocionat
logo ger

 

Així és com t'has de preparar per a aquesta temporada d'esquí

Preparar-nos per la temporada d'esqui i revisar l'estat de l'equipament i del nostre cos

Aquest any comença la temporada d'esquí com un professional de veritat. Després de mesos sense practicar l'esquí, un esport molt complet i amb el material guardat a l'armari toca fer una revisió a fons. És moment de revisar l'estat de l'equipament però també del nostre cos amb l'objectiu d'evitar imprevistos d'última hora i lesions.

 

El què revisarem del nostre material

1. Revisa que els teus esquís estiguin en bon estat, els cantons ben afilats i les soles a punt. Fes-los una bona encerada. Per últim prova que el mecanisme de la bota funcioni correctament.
2. Comprova que les botes tanquin bé, sense plecs dins ni res que ens pugui molestar, neteja-les si creus que és necessari.
3. Assegurat que tens tota la roba que necessites, els dos guants,  la jaqueta preparada per enfrontar qualsevol temperatura, el casc i les ulleres.
 

El què revisarem del nostre cos

Per començar la temporada convé haver-se mantingut actiu un cop finalitzada la temporada anterior, d'aquesta manera evitarem possibles lesions. Les millors opcions per seguir actiu són:
1. Neda. La natació tonifica tots els músculs, pots fer-ho en aigües obertes o a la piscina.
2. Surt en bicicleta. Una opció excel·lent per preparar, sobretot, el tronc inferior, i per continuar gaudint de les vistes que ofereixen les muntanyes quan no estan nevades.
3. Camina. Practica trekking sol o amb la teva família per començar a despertar el cos, una manera per començar a activar-se amb baix impacte.
4. Vés al gimnàs. Combina entrenaments de força amb sessions de cardio per obtenir els millors resultats.
 

Les precaucions bàsiques per a un bon inici de temporada és preparar-se bé, tant el cos com el material. Sí encara tens un nivell amateur esquiar amb un professor, ajustar bé el casc, portar ulleres de sol i protecció solar. Tenir bon material adequat pel pes, talla i nivell. Ara només queda gaudir de les pistes i la seva neu!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem