Primera victòria a la lliga del Sant Cugat FC, que ha superat el Mollet

Els vermell-i-negres han estat superiors i han creat més perill que el seu adversari

El Sant Cugat FC ha aconseguit la primera victòria a la lliga del grup 1 de Primera Catalana d'aquesta temporada 2017-2018. Ho ha fet a casa, a la ZEM Jaume Tubau, davant la UE Mollet CF, a qui ha derrotat per 2 gols a 0, aquest dissabte, 9 de setembre, a la tarda. El Sant Cugat ha fet el primer gol del partit en el minut 27 de la primera meitat. Ferran Roca ha aprofitat el refús del porter del Mollet, Pol Flores, després d'un xut de Víctor Molina, per fer l'1 a 0. Abans de fer el gol, els locals, sense arribar amb perill a la porteria contrària, han dominat l'encontre, però després del gol els visitants han anat de menys a més, tot i que no s'han apropat a la porteria defensada per Juanmi Beas.

El Sant Cugat té 4 ocasions clares de gol

Alejandro Varon superant un rival en una acció del partit. FOTO: Lali Álvarez

En el segon període les forces s'han igualat, tot i que el Sant Cugat ha generat 4 ocasions de gol. En el minut 13, Patrick Chico s'ha plantat sol davant el porter, però aquest ha aturat l'acció. Dos minuts més tard, els vermell-i-negres han tingut dues clares ocasions de gol més que no han sabut transformar en gol. La primera ha estat d'Alejandro Varon, que amb una rematada de cap ha obligat al porter del Mollet ha lluir-se. I en la següent acció, el capità Víctor Castro també ha rematat de cap, trobant-se de nou amb el cos del porter visitant. En el minut 35, Uri Peix ha aprofitat una jugada al contraatac per fer el 2 a 0. Les dues úniques ocasions clares de gol del Mollet les ha generat el davanter centre i capità Marc Masip, en el minut 24 i en el temps afegit.

Lluís Macià, l'entrenador del Sant Cugat FC, i Fernando Pisani, el segon entrenador, han vist el partit des de la grada perquè en la primera jornada de lliga al camp de l'AEC Manlleu van ser expulsats. Tots dos han complert avui el partit de sanció que els ha imposat la federació.

Macià: "L'actitud dels nanos entrenant i competint sempre és de 10"

Lluís Macià ha assegurat que "estic molt content per la victòria i pel treball i l'esforç de l'equip. L'actitud dels nanos entrenant i competint sempre és de 10 i, això, tard o d'hora, dona resultats. Era important començar guanyant a casa, on ens hem de fer forts".

Al camp del San Juan de Montcada

Després de perdre (1-0) al camp de l'AEC Manlleu i superar (2-0) la UE Mollet CF, el Sant Cugat FC visitarà el pròxim diumenge, 17 de setembre, a les 12 hores, la UE San Juan Atletic de Montcada. Qui no podrà jugar aquest partit és Tino Mendoza, que també va ser expulsat a Manlleu i el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol l'hi ha posat un càstig de 7 partits sense jugar.

Macià ha dit que el pròxim rival a la lliga "ha fet una plantilla molt bona, de molta qualitat, i al seu camp i amb la seva afició fa que sigui un equip molt perillós. Haurem de fer un partit perfecte si volem treure alguna cosa d'aquest partit".