Primera victòria del Sant Cugat Esport FC a la lliga

El primer triomf a Primera Catalana ha arribat en la quarta jornada. Els vermell-i-negres, que només han perdut un partit al campionat i n'han empatat dos més, han remuntat amb gols de Javi Ruiz i Rubén

Sant Cugat Esport FC 2 – Centre d'Esports Manresa 1

Sant Cugat Esport FC: Juanmi, Peke, Lluís, Víctor Castro, Josevi, Fernando, Rubén (Heredia, 85'), Cervantes, Javi Ruiz (Uri Peix, 79'), Sergio (Pepe, 79') i Didi (Fabià, 57').

Centre d'Esports Manresa: Roman, Moha, Solernou, Carles Blanch (Jonhy, 46'), Enric Soriano (Bolaji, 86'), Aguilera (Verdaguer, 68'), Ricky (Javi López, 87'), Sergi Soler, Rebollo, Dani Muela (Corbi, 80') i Peña.

Gols: 0-1 Rebollo (15'), 1-1 Javi Ruiz (16'), 2-1 Rubén (29').

Àrbitre: Arnau Capdevila Espitia (delegació de Lleida). Els àrbitres assistents han estat Pau Barnils Delgado i Joel Ardiaca Arnau. L'àrbitre ha ensenyat targetes grogues als jugadors locals Lluís (20') i Javi Ruiz (69'), i als jugadors visitants Peña (33') i Roman (82').

Instal·lació: ZEM Jaume Tubau.

Públic: 300 espectadors.

Jornada: 4a jornada de lliga del grup 1 de Primera Catalana de futbol.

El Sant Cugat Esport FC ha aconseguit la primera victòria a la lliga en la quarta jornada, amb remuntada. A més, els vermell-i-negres només han perdut un partit al campionat i n'han empatat dos més. L'equip del Bages arribava a la ZEM Jaume Tubau en la tercera posició i un balanç al campionat de 2 victòries i 1 derrota.

Els tres gols, en el primer temps

Rubén, en una jugada del partit, ha establert el 2 a 1 definitiu. FOTO: Haidy Blanch

Els tres gols s'han produït en la primera part, on el Sant Cugat Esport FC ha encaixat el 0 a 1 en el minut 15, però només ha trigat 1 minut a reaccionar. Tretze minuts després de l'empat, Rubén ha fet un golàs des de fora l'àrea, amb un xut ajustat a la dreta del porter visitant Roman que, tot i estirar-se, no ha pogut evitar l'1 a 2 definitiu.

En el segon període, l'ocasió més clara de gol ha estat pel Centre d'Esports Manresa. Quan faltaven 7 minuts per arribar al temps reglamentari, Sergi Soler ha llançat una falta al pal dret del porter local Juanmi.

Alcaraz: "Tres punts que ens donaran confiança"

L'entrenador del Sant Cugat Esport FC, José Alcaraz, ha assenyalat que "són tres punts merescuts, i crec que l'equip es mereixia haver guanyat algun dels tres partits que havíem jugat amb anterioritat". Alcaraz també ha dit que l'equip "ha fet una molt bona primera part" i que "hem sumat 3 punts que ens faran créixer en confiança".

Javi Ruiz: "Al vestidor hi ha molta il·lusió i ganes"

Javi Ruiz, autor del primer gol del Sant Cugat Esport FC, ha assegurat al TOT Sant Cugat que aquesta "és una victòria important. L'equip ho necessitava. Ens dóna confiança i entrem en una nova dinàmica". El davanter centre, que ha fet el seu primer gol a la lliga, creu que el seu equip, que aquesta temporada estrena categoria a Primera Catalana, "s'ha guanyat el respecte" i que a la ZEM Jaume Tubau "ens hem de fer forts, ha de ser un fortí".

El dorsal número 9 vermell-i-negre creu que la clau dels èxits del Sant Cugat Esport FC està en el vestidor: "Al vestidor hi ha molta il·lusió i ganes, i això és el principal. Hi ha un gran grup humà, amb bons futbolistes i persones. Perquè les coses funcionin al camp, han de funcionar en el vestidor".

Al camp del Ripollet CF

El Sant Cugat Esport FC, que recentment ha donat la baixa al santcugatenc Oriol Cabanas, jugarà el seu pròxim partit al camp del Ripollet CF, el diumenge 2 d'octubre, a les 12 hores. El Ripollet CF, com el Sant Cugat Esport FC, també va ascendir la temporada passada a Primera Catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem