Rècord històric d'equips i de jugadors del Sant Cugat Esport FC

Durant la festa de cloenda del centenari, el club ha presentat 40 equips i 600 jugadors, a la ZEM Jaume Tubau

Rècord històric d'equips -40- i de jugadors -uns 600- del Sant Cugat Esport Futbol Club, que aquest dissabte, 24 de setembre, ha presentat els seus conjunts a la ZEM Jaume Tubau. Respecte a la temporada passada, l'entitat té dos equips més, un benjamí i un sub-23, que milita a Quarta Catalana. L'únic equip que no seguirà en l'estructura esportiva del Sant Cugat Esport FC és el SantCu-ASDI.

Podeu veure el vídeo de la presentació dels equips sencer a la pàgina de Facebook d'esports del TOT Sant Cugat.

Les millors imatges de la presentació.

Els 40 equips

Els 35 equips masculins són: 2 patufets, 6 prebenjamins, 8 benjamins, 7 alevins, 4 infantils, 4 cadets, 2 juvenils i 2 amateurs (a Primera i Quarta Catalana). En l'àrea femenina hi ha 5 equips: 2 sèniors (els dos a Primera Catalana), 1 cadet-juvenil, 1 infantil i 1 benjamí-aleví.

Les categories importants del futbol català on hi juga el Sant Cugat Esport FC són les següents: benjamí, aleví i infantil (cada categoria té 2 equips a Preferent), i cadet (un equip a Divisió d'Honor i un altra a Preferent).

Per tercera campanya consecutiva, Ferran Benet és el secretari tècnic esportiu del Sant Cugat Esport FC, i aquesta temporada també serà el coordinador de futbol 11. El coordinador de futbol 7 segueix sent Jaume Pascual, i el del futbol femení, Tono Cadevall. El club té uns 60 entrenadors.

Benet "Som un club de referència en la nostra àrea d'influència"

Ferran Benet ha explicat al TOT Sant Cugat que els objectius esportius del club per aquesta temporada 2016-2017 són "els de seguir fent la bona feina que fa el club des de fa molts anys i, sobretot, apostar per la formació dels entrenadors. Com millor estiguin formats els nostres entrenadors, millor podran transmetre els seus coneixements als jugadors. I els resultats vindran a continuació". Benet també ha dit que "ens considerem un club de referència en la nostra àrea d'influència. I som referents perquè els nostres tècnics ens ajuden a ser-ho".

La presentació dels equips ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Llorenç Santasusagna, president del Sant Cugat Esport FC.

Festa de cloenda del centenari

El Sant Cugat Esport FC celebra aquest dissabte, 24 de setembre, l'últim acte del centenari de l'entitat, amb una gran festa popular. Onze hores per a petits i grans i cloure, d'aquesta manera, els actes de celebració dels cent anys del club vermell-i-negre.

El conte del centenari, presentat

El conte del centenari, En Pau vol jugar a futbol, s'ha presentat avui. FOTO: Àlex López Puig

En aquesta cloenda del centenari, el Sant Cugat Esport FC ha presentat el conte del centenari, En Pau vol jugar a futbol, que han escrit els directius Yolanda Cabo i Miquel Garcia, amb dibuixos d'Oriol Roca.

Ningú s'ho vol perdre

Durant la jornada hi assistiran diferents personalitats, com Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Gerard Figueras, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol; Lanci Dodem, representant de la Fundación Vicente Ferrer; Josep Maldonado, president i fundador de l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI), i Ramon Asenjo, president del CF Damm.

En els pròxims mesos, el Sant Cugat Esport FC presentarà el llibre del centenari, que ha escrit el directiu Miquel Garcia.

Actes de la festa de cloenda del centenari del Sant Cugat Esport FC

-11 hores: Benvinguda.

-11.05 hores: Presentació dels equips del Sant Cugat Esport FC.

-11.45 hores: Gimcana esportiva per a jugadors i jugadores del futbol base, a càrrec de Dinamiks.

-14 hores: Dinar del centenari, al carrer Ventura i Gassol, al davant de la ZEM Jaume Tubau.

-15.30 hores: Nominació Personatge SantCu 2016 i parlaments.

-15.50 hores: Actuació musical a càrrec del grup santcugatenc Vinilix.

-16 hores: Partit de futbol de veterans: Sant Cugat Esport FC-UE Rubí.

-18 hores: Partit 4a jornada Primera Catalana: Sant Cugat Esport FC-CE Manresa.

-20 hores: Partit 2a jornada Primera Catalana Femení: Sant Cugat Esport FC A-UD La Planada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem