Prop d'una setantena de participants a l’Open Vallès de BikeTrial

Sant Cugat acull per primera vegada una prova del circuit de BikeTrial que organitza la Unió Catalana de BikeTrial

El Parc de Bici Trial de Sant Cugat, situat a Coll Favà, ha acollit aquest diumenge 31 de maig al matí, la tercera prova de l’Open Vallès de BikeTrial, una competició per a federats i no federats que organitza la Unió Catalana de BikeTrial. Aquesta prova és una de les quatre que formen part del circuit del Vallès i està coorganitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat.

Segons l’organització hi han participat 67 persones en les categories benjamí, minime, expert, promesa, poussin i push-bike trial i open. Quatre dels participants han estat de l’escola de BikeTrial de la Unió Ciclista Sant Cugat.

La Unió Ciclista Sant Cugat aposta per la competició

La competició ha tingut lloc al Parc de Bici Trial de Sant Cugat, a Coll Favà. FOTO: Lali Puig

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, ha assegurat que l’organització d’aquesta prova “és clau en l’evolució de l’escola de BikeTrial de la Unió Ciclista Sant Cugat. Entenem que si no incentivem a la gent jove que participa a l’escola en un sentit competitiu, no podrem créixer. La gent jove necessita incentius”. Per aquest motiu Robledo ha afegit que la intenció del club és organitzar "més proves com aquesta" i que els seus alumnes "participin també en proves que s’organitzin fora de la ciutat".

Durant la tardor està previst que es torni a organitzar l’Open Vallès de BikeTrial i que Sant Cugat també sigui seu d’una prova del circuit. L'última prova de l’Open Vallès de Bike Trial es farà a Sabadell, el diumenge 21 de juny.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem