Quinze equips al Torneig de Bàsquet 3X3 de la Festa Major de Valldoreix

L'ha organitzat el Qbasket Sant Cugat, en les categories cadet-infantil masculí, infantil femení, i mini bàsquet

Quinze equips han participat en el Torneig de Bàsquet 3X3, que ha organitzat el Qbasket Sant Cugat per la Festa Major de Valldoreix. Els 15 equips han estat distribuïts en les categories cadet-infantil masculí (6), infantil femení (4) i mini bàsquet (5).

Els dos primers classificats en la categoria cadet-infantil masculí han estat Els Qualitat i els Dream Team, ambdós conjunts del Qbasket Sant Cugat. En infantil femení, la primera posició ha estat per l'Equip Blau, i la segona, per l'Equip Verd, també equips del Qbasket. Finalment, els equips de Sabadell Las Chungas i Las Chonis han estat primer i segon en mini bàsquet.

El campionat, gratuït i obert a tothom, ha comptat amb jugadors del Qbasket, valldoreixencs i també d'altres ciutats com Sabadell, Cerdanyola del Vallès. També hi han participat dos jugadors del Club Joventut de Badalona. Durant la competició, que s'ha celebrat aquest dissabte, 17 de setembre al matí, a la plaça Maria Sabater de Valldoreix, el Qbasket també ha proposat jocs d'habilitat, de passe i de tir.

Dos dels quinze equips participants. FOTO: Haidy Blanch

Més informació
 
Comentaris

Destaquem