Satisfacció i alta participació en la Festa Major de Valldoreix

El balanç dels dies festius a la vila és positiu per al president de l'EMD Josep Puig

Valldoreix tanca aquest diumenge, 18 de setembre, els tres dies forts de la seva Festa Major. Tres jornades que arrencaven amb el pregó de Jaume Torner el divendres, i que han comptat, entre d'altres, amb la trobada gegantera, nombroses activitats esportives, la Diada Castellera de diumenge, o el tradicional concurs de paelles.

Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, s'ha mostrat satisfet fent balanç de la festa. "Estem molt contents; hi ha hagut molta participació, i ens ha aguantat el temps, que és el que feia perillar alguna de les activitats a l'aire lliure", ha apuntat. Especialment, Puig ha destacat les activitats infantils. "Han estat les que més èxit han tingut, amb molts nens i nenes a totes les propostes", ha explicat.

Igualment, ha destacat l'èxit de les propostes esportives. "Hi ha hagut nombrosos tornejos. Fins i tot la gent ens demana que no se superposin, però concentrat tantes activitats en tres dies, ho fa complicat", ha explicat Puig. En aquest sentit, el president ha volgut remarcar l'agraïment a les entitats. "Sense la seva implicació seria impossible fer la festa", ha dit.

D'altra banda, Puig també ha destacat que no s'ha produït cap incidint. "És el principal", ha celebrat.

Mireu les imatges de la Festa Major de Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem