Rafa Robledo: "La regidoria d'Esports té por de la ciutadania"

El vicepresident de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat ha estat molt crític després de la presentació de la primera fase de la diagnosi del que ha de ser el Pla Estratègic de l'Esport

Rafa Robledo, vicepresident de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, ha estat molt crític amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament després que aquest dijous, 14 de juliol, el seu regidor, Eloi Rovira, hagi presentat la primera fase de la diagnosi del que ha de ser el Pla Estratègic de l'Esport de la ciutat. L'Ajuntament no ha convocat als mitjans de comunicació, fet habitual en aquest tipus d'actes.

Robledo: "Ha estat paper mullat"

Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat FOTO: Artur Ribera

Robledo ha estat molt clar: "Ha estat una presentació de poc interès. Era una reunió que havia aixecat molta expectativa perquè semblava que canviaria la manera de funcionar de la regidoria d'Esports. Però ha estat paper mullat, com sempre. Estan enrocats en l'estratègia de sempre. Tampoc no donen cap documentació".

Robledo: "Tenen por de la ciutadania"

El vicepresident de la Coordinadora encara ha anat més lluny: "Tenen por de la gent, de la ciutadania, no volen que els clubs hi col·laborem. Ho intenten maquillar amb actes d'aquest tipus. No volen participació. És un mal endèmic".

"Estem decebuts, anem de mal en pitjor i la regidoria d'Esports no és capaç de corregir-ho, ni tan sols d'analitzar el perquè passen moltes coses", ha assegurat Robledo.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem