Tres clubs marxen de la Coordinadora d'Entitats Esportives

El Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, clubs de l'associació Sant Cugat Creix, han pres aquesta decisió per desevinences amb la Coordinadora

El Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Patí Hoquei Club Sant Cugat, clubs que formen part de l'associació Sant Cugat Creix, han decidit desvincular-se de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat. Ho han fet a través d'una carta, que han fet arribar per e-mail a la Coordinadora, aquest dijous 7 de juliol.

En els últims mesos, les relacions entre aquests tres clubs i la Coordinadora s'havien refredat. De fet, l'única entitat que en els últims mesos ha assistit amb regularitat a les trobades de la Coordinadora ha estat el Club Voleibol Sant Cugat, amb la figura del seu president, Lluís Moreno.

Moreno: "No ens agrada ni el tarannà"

En declaracions al TOT Sant Cugat, Lluís Moreno ha explicat que ha estat una decisió "molt meditada i treballada". Moreno ha argumentat la marxa de la seva entitat de la Coordinadora: "Aquest darrer any i mig hem intentat, entre tots els clubs de la plataforma esportiva, donar-li un canvi i un sentit a la Coordinadora. Però al CV Sant Cugat no ens agrada ni el tarannà ni el sentit que se li ha donat".

En les últimes sessions de treball de la Coordinadora, Lluís Moreno ha estat crític amb la situació de la Coordinadora. "Jo mateix he manifestat en alguna reunió que el CV Sant Cugat no se sentia representat ni per les iniciatives ni per les declaracions que es feien des de la Coordinadora".

Mauri Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat, ha afirmat que el seu club "no es troba en una situació còmode i no ens sentim representats per algunes accions que unilateralment ha decidit la Coordinadora. Nosaltres apostem més pel diàleg i l'acord que per la confrontació. Crec molt més en la negociació i el diàleg".

Keko Marzá, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha explicat que "en els últims anys hi ha hagut actuacions de la Coordinadora que no ens han agradat i que no s'alinien en la nostra manera de fer. La Coordinadora no ens ha aportat molt i nosaltres tampoc hi hem aportat res".

La Coordinadora d'Entitats Esportives, amb més de 20 anys d'història, està integrada en aquests moments per una quinzena d'entitats.

Robledo: "No m'ha sorprès la seva marxa"

Rafa Robledo, vicepresident de la Coordinadora d'Entitats Esportives, ha assegurat al TOT Sant Cugat que "no m'ha sorprès la seva marxa". Robledo ha explicat que "no han argumentat gaire el perquè marxen. És una actitud degut a les seves estratègies, en què nosaltres no hi hem d'entrar i respectem. La marxa dels tres clubs coincideix en el temps, en els arguments i en què són entitats membres de Sant Cugat Creix". Robledo no creu que hi hagi cap més club que marxi de la plataforma esportiva.

Robledo: "El que va dir Conesa és un error"

En una entrevista a Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, al TOT Sant Cugat, Conesa va dir que "en la mirada esportiva de la ciutat hi tenen cabuda ambdues opcions, des de la més antiga i clàssica com és la Coordinadora, com Sant Cugat Creix, que pretén anar més enllà de ser un interlocutor". Aquestes declaracions no han agradat a la plataforma esportiva. Rafa Robledo, que ja li ha enviat una carta a Conesa, ha assegurat que "el que va dir Conesa és un error. No pot comparar a dues entitats".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem