Rafael Caballero, campió d'Espanya de Hockey en cadira de rodes elèctrica

El santcugatenc Rafael Caballero ha guanyat, enguany, el Campionat Estatal de Clubs i el de Seleccions Autonòmiques, la Lliga Catalana i els Jocs Catalans d'Esports Adaptats

El club Associació de Discapacitats Barberà es va proclamar campió d'Espanya de Hockey en Cadira de Rodes Elèctrica. El Campionat de Clubs es va celebrar a Palafolls el cap de setmana del 25 i 26 de juny. Rafael Caballero, conegut per vendre cupons de l'ONCE durant molts anys a la plaça del Rei, forma part de la plantilla del club, del qual n'està molt content. "Guanyi o perdi," explica Caballero en declaracions al TOTSantCugat, "el què m'emporto cada any d'aquest esport és conèixer persones noves, passar una bona estona i poder jugar a un esport que puc practicar en la seva totalitat."

 

El santcugatenc, de 52 anys, fa un any que és al club barberenc, amb qui ha guanyat també la Lliga Catalana i els Jocs Catalans d'Esports Adaptats. També ha estat seleccionat aquest any per Catalunya, on va guanyar el Campionat d'España de seleccions autonòmiques, disputat aquest maig passat a Zaragoza, i preseleccionat amb la selecció espanyola. Tanmateix, finalment no jugarà els Europeus d'Holanda que començaran demà, dilluns 11 de juliol, tot i que Caballero confessa "estar content d'haver participat."

"És molt important mantenir-se ocupat quan ets una persona amb mobilitat reduïda," afegeix, agraint haver pogut descobrir aquest esport, implantat a l'estat espanyol des de fa molts anys, però encara poc conegut. "Practicar esport m'obliga sortir de casa, sobretot a l'hivern, per anar als entrenaments, perquè sinó no podria jugar els partits. I no sabeu com d'important és això per una persona sense mobilitat."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem