Raimon Casas, nou president del Patí Hoquei Club Sant Cugat

El valldoreixenc substitueix Keco Marzá, qui ha presidit l'entitat els últims 6 anys

El valldoreixenc Raimon Casas Tapias ja és, oficialment, el nou president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, en substitució de Keco Marzá, qui ha dirigit l'entitat els últims 6 anys. Ho és des d'aquest dimarts, 29 d'octubre, a la nit, quan els socis que han assistit a l'assemblea general ordinària han aprovat la ratificació de la nova junta directiva que presidirà l'entitat els pròxims 4 anys. El passat 10 d'octubre va finalitzar el termini de presentació de candidatures a les eleccions a la presidència del Patí Hoquei Club Sant Cugat, i la de Tapias va ser l'única candidatura que es va presentar.

Més info: Raimon Casas, a un pas de ser president del Patí Hoquei Club Sant Cugat

En els últims 2 anys, Raimon Casas ha estat vocal del cos directiu. Té 43 anys, és enginyer, té un fill en la categoria prebenjamí i és porter de l'equip de veterans B del PHC Sant Cugat. Des dels 6 anys que juga en aquest esport, en el que ha jugat de porter a l'AE Santa Isabel i a l'Esplugues HC.

La nova junta directiva

El nou cos directiu del club està format per: Raimon Casas (president), Antonio Corral i Joan Pont (vicepresidents), Meritxell Martí (tresorera), Antonio Garcés (secretari), i els vocals Pau Artús, Albert Puig, Manel Monllaó, Santiago Porto, Jordi Rius, Albert Andrés, Jordi Añols, Jordi Puntí i Judit Pueyo.

La nova junta ha dividit el club en 4 àrees: l'esportiva, que liderarà Albert Puig; l'econòmica, Txell Martí; la social, Pau Artús, i la institucional, Jordi Rius.

Casas: "Serem una junta continuista, però millorarem tots aquells aspectes que es puguin millorar"

 

Després de l'assemblea, Raimon Casas ha explicat que "ens presentem perquè ens agrada molt aquest esport. Hi ha directius que hem jugat tota la vida i que ho continuem fent. Estimem el club i volem que el club continuï creixent". Els objectius que es fixa Casas són "cohesionar la massa social del club, que tots els socis s'hi sentin representats, fer una millora continua, i fomentar la igualtat de gènere". "Serem una junta continuista, però millorarem tots aquells aspectes que es puguin millorar, com la comunicació amb el soci i aconseguir patrocinadors nous", explica.

Casas: "Farem un control exhaustiu de les obres a la ZEM Jaume Tubau"

El nou president vol resoldre la problemàtica de la coberta de la pista d'hoquei sobre patins de la ZEM Jaume Tubau. "Jo seré qui portaré les relacions amb l'Ajuntament i els reclamaré els terminis d'execució de l'obra, farem un control exhaustiu, i també de l'arranjament de la pista i de l'entrega dels vestidors del nou edifici de la ZEM Jaume Tubau. També, una ciutat com Sant Cugat ha de tenir uns vestidors dignes al Pavelló 2. Tinc previst fer una reunió amb la regidora d'Esports, Gemma Aristoy, i amb el tècnic responsable de les instal·lacions esportives municipals, Albert Taranilla, per aconseguir que ràpidament comencem a tancar terminis d'obra". Segons Casas, el PHC Sant Cugat sol·licitarà "l'organització d'algun campionat a la Federació Catalana de Patinatge. És bo pel club i per la ciutat".

Un llarg i sonor aplaudiment dels socis a Keco Marzá

Al final de l'acte, el president sortint, Keco Marzá, s'ha acomiadat en un parlament que ha acabat amb un llarg i sonor aplaudiment dels socis. Marzá ha fet una valoració "molt positiva" del seu mandat: "El primer que vull fer és agrair la feina que ha fet la junta sortint. Durant aquests últims 6 anys hem crescut en l'àmbit esportiu i som un club molt important en el món de l'hoquei sobre patins. La Federació Catalana de Patinatge ens ha confirmat que, amb 230 jugadors i jugadores, som el club català amb més fitxes federatives. Li desitjo molta sort a la nova junta directiva". Per la seva part, Raimon Casas ha explicat als socis que "iniciem el mandat amb molta il·lusió i amb ganes de seguir fent gran el club. El llistó que ens ha deixat la junta sortint és molt alt".

 

El pressupost, aprovat

La trentena de socis que han assistit a l'assemblea han aprovat el pressupost d'aquesta temporada 2019-2020, que és de 263.482 euros, mentre que l'anterior la 2018-2019 s'ha tancat amb un dèficit de 715 euros. També s'ha aprovat l'augment de 3 euros al mes per jugador o jugadora federat i 2 euros al mes per jugador o jugadora de l'escola d'iniciació. Els associats també han donat el vistiplau a l'actualització dels estatuts que, entre altres punts, es regula que els mandats passen de 6 a 4 anys.

L'assemblea general ordinària, amb 8 punts en l'ordre del dia, s'ha celebrat a la Sala d'Actes del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler i ha durat dues hores.

La presentació dels equips i el 28è Torneig Ciutat de Sant Cugat, entre el 20 i el 22 de desembre

La presentació dels equips del club i la 13a Copa del Monestir -que no es farà-, actes previstos pel passat 11 de setembre, i el 28è Torneig Ciutat de Sant Cugat d'equips de base, que s'havia de jugar entre el 5 i el 8 de setembre, es farà entre el 20 i el 22 de desembre. Recordem que unes noves goteres al pavelló 2 van obligar a l'Ajuntament ha tancat durant més de dos mesos aquest equipament municipal.

 
Comentaris

Destaquem