Ramírez debutarà com a capitana del duo de l'equip espanyol a l'europeu de sincro

La nedadora de Sant Cugat, de 22 anys, nedarà el duo amb Sara Saldaña, i també competirà en les proves de duo tècnic i lliure, equip tècnic i lliure, i combo

La nedadora de Sant Cugat, Paula Ramírez, de 22 anys, s'estrenarà com a capitana del duo -sense Ona Carbonell i, ara, amb la madrilenya Sara Saldaña-, amb l'equip espanyol, en el Campionat d'Europa Absolut de natació artística, que es farà a Glasgow, del 3 al 9 d'agost. Ramírez nedarà les proves de duo tècnic i lliure, equip tècnic i lliure, i combo.

Mira les imatges del Media Day de natació artística al CAR de Sant Cugat.

Ramírez: "Estem molt il·lusionades"

En el Media Day que s'ha celebrat aquest dimarts, 24 de juliol, al migdia, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, Paula Ramírez ha assegurat que "estem molt il·lusionades. Som un equip molt jove i un duo nou i molt jove, i en l'europeu no ens marquem un objectiu concret, però com més lluny arribem, millor".

Mayu: "A la Paula Ramírez la veig molt bé"

La seleccionadora de l'equip espanyol absolut, la japonesa Mayuko Fujiki Mayu, que també viu a Sant Cugat, ha assenyalat que "arribem molt bé a l'europeu. A la Paula Ramírez la veig molt bé. Està en el rol de capitana de duo i ha après molt des que va començar a fer el duo amb l'Ona Carbonell. Des de principis d'any que l'Ona s'ha pres un descans i tornarà l'any vinent".

La seleccionadora espanyola, Mayu -al mig de la imatge- amb el seu cos tècnic. FOTO: Artur Ribera

La seleccionadora de l'equip espanyol, Mayu -al centre de la imatge, amb el seu equip tècnic. FOTO: Artur Ribera


També cal destacar la presència de la santcugatenca Gemma Mengual com a entrenadora de l'equip tècnic de l'equip espanyol absolut de natació sincronitzada.

Al 2019, l'equip espanyol participarà en el Mundial, a Corea.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem