Ramon Adàlia, subcampió d'Espanya Júnior de triple salt en Pista Coberta

L'objectiu d'aquesta temporada de l'atleta santcugatenc és el d'aconseguir la mínima (15.35) per participar en el Campionat d'Europa Júnior

L'atleta de Sant Cugat Ramon Adàlia Agustí ha estat subcampió d'Espanya Júnior en Pista Coberta, competició que s'ha fet aquest cap de setmana del 4 i 5 de març, a València. Ho ha estat en la prova de triple salt, amb un salt de 14 metres i 87 centímetres.

L'objectiu d'aquesta temporada d'Adàlia, de 18 anys, és el d'aconseguir la mínima (15.35) per participar en el Campionat d'Europa Júnior, que s'ha de fer a l'estiu a Grosseto (Itàlia). Abans, però, l'atleta del FC Barcelona prendrà part en el Campionat de Catalunya Júnior a l'Aire Lliure i, si es classifica, a l'estatal. També té previst ser en el Campionat de Catalunya Absolut.

Deu podis en campionats d'Espanya

Aquesta temporada ja s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya Júnior en Pista Coberta i ha estat segon en el campionat català absolut. També ha estat novè en el Campionat d'Espanya Absolut. Fins ara, el santcugatenc ha aconseguit fins a 10 podis en els campionats d'Espanya cadet, juvenil i júnior.

Carla Morral, tercera a l'estatal júnior

En la 64a edició del Campionat d'Espanya Júnior en Pista Coberta també cal destacar l'actuació de Carla Morral, que viu a Cerdanyola del Vallès, però que continua formant-se al Club Muntanyenc Sant Cugat, tot i que competeix amb l'AA Catalunya. Morral ha estat 3a en la prova dels 800 metres, amb un temps de 2.15.34.

D'altra banda, Tania del Cerro (FC Barcelona) ha estat 5a en salt de perxa (3.87) i Marc Salvatella (FC Barcelona), 10è en heptathlon.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem