Vuit podis santcugatencs en el Campionat de Catalunya Absolut

Han estat els atletes Didac Salas, Nil Rodés, Zoya Naumov, Cora Salas, Jaël Bestué i Eloi Rovira

Vuit són els atletes de Sant Cugat que han pujat al podi en el 96è Campionat de Catalunya Absolut a l'Aire Lliure, a l'Estadi Serrahima de Barcelona. Han guanyat el campionat català Didac Salas, Nil Rodés, Zoya Naumov i Cora Salas. Didac Salas (FC Barcelona) s'ha assegurat la seva participació a l'europeu d'Amsterdam després de guanyar la prova de salt de perxa, amb un salt de 5 metres i 50 centímetres. Nil Rodés (Agrupació Atlètica Catalunya) ha estat medalla d'or en els 5.000 metres marxa, amb un temps de 21 minuts, 52 segons i 23 dècimes. Zoya Naumov (AA Catalunya) s'ha imposat en els 800 metres, amb un registre de 2.08.15. Finalment, Cora Salas (FC Barcelona) també ha estat primera en salt de llargada, amb un salt de 5 metres i 94 centímetres.

Nou rècord de Jaël Bestué

Jaël Bestué, de tan sols 15 anys, s'ha penjat la medalla de plata en els 200 metres i ha establert un nou rècord d'Espanya Juvenil amb un registre de 24.19. L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat també ha estat tercera en els 100 metres (11.99).

Finalment, Eloi Rovira (FC Barcelona) ha finalitzat segon en llançament de pes (15.38 m), i Katia Coquis (AA Catalunya), tercera en llançament de javelina (46.53 m).

En la classificació general de clubs, el FC Barcelona dels germans Salas, Didac i Cora, s'han adjudicat aquest Campionat de Catalunya Absolut a l'Aire Lliure, que s'ha fet el 29 i 30 de juny.

Ramon Adàlia, tercer a l'estatal

L'atleta santcugatenc Ramon Adàlia ha acabat tercer en el Campionat d'Espanya Júnior a l'Aire Lliure, a Castelló, el 2 i 3 de juliol. L'atleta del FC Barcelona ha participat en la prova de triple salt, amb un salt de 14.70 metres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem