Raquel Brun debuta amb la selecció a la Lliga Europea de voleibol

La santcugatenca ha participat en els tres últims partits d'aquesta campionat continental a Piatra-Neamt, a Rumania

Raquel Brun ja ha tornat de Rumania, on el darrer cap de setmana ha disputat els últims partits de la Lliga Europea de voleibol femení amb la selecció espanyola absoluta. La santcugatenca ha gaudit de la confiança del tècnic Paco Hervás i ha pogut disputar alguns minuts en tots tres partits: “l'entrenador ha confiat amb mi en moments decisius”, explica la internacional. “Estic molt contenta, també per la bona relació amb les companyes”. Brun ha estat la jugadora més jove seleccionada amb el conjunt espanyol.

Raquel Brun va debutar davant la selecció de Sèrbia, l'actual campiona d'Europa, en un partit on Espanya va estar a punt de donar la campanada. El combinat espanyol va perdre al tie break davant un equip plena de jugadores professionals de primer nivell. En aquest partit Brun va poder anotar el seu primer punt, en l'única jugada d'atac que va finalitzar.

En la segona jornada Espanya va caure amb Rumania per 3 sets a 0, perdent la segona plaça del grup, i en l'últim partit va superar 3 a 1 la selecció d'Hongria, la més dèbil.

A l'espera de tancar el seu fitxatge pel Gran Canaria

L'excel·lent temporada de la Raquel Brun amb el primer equip i amb el juvenil i la seva presència a la selecció espanyola no ha passat desapercebuda per a ningú. Tant és així que a hores d'ara ja tindria un peu a les illes Canàries per jugar la pròxima temporada a Superlliga amb el JAV Olímpico de Las Palmas de Gran Canaria. Brun ha reconegut que està a prop de fitxar, “però encara no hi ha res firmat”.

Qui si que ha confirmat la seva marxa del CV Sant Cugat és Nerea Sánchez, un dels puntals del primer equip, que també fitxa per un club de Superlliga. Sánchez ha comunicat al club que jugarà al CVB Barça la pròxima temporada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem