Robert Cosialls: l'ala-pivot de 2,04 m que vol seguir creixent en el bàsquet estatal

L'exjugador de la UE Sant Cugat, de 22 anys, ha debutat aquesta campanya 2018-2019 en la categoria de bronze del bàsquet estatal, la LEB Plata, amb el Bàsquet Girona

Després de defensar la Unió Esportiva Sant Cugat 10 temporades, aquesta campanya 2018-2019 Robert Cosialls ha fet el salt a la categoria de bronze del bàsquet estatal, la LEB Plata, amb el Bàsquet Girona. Va deixar el primer equip masculí de la UE Sant Cugat, que milita a Copa Catalunya, per afrontar un nou repte esportiu a Girona. "Ha estat el meu primer any en aquesta categoria i m'he adaptat molt ràpidament i molt bé", apunta el santcugatenc.

Més info: Robert Cosialls fitxa pel Bàsquet Girona de LEB Plata

 

Cosialls: "El meu objectiu és poder arribar a jugar en un futur a la Lliga ACB"

Cosialls té molt clar que "vull tenir molts minuts, la confiança de l'entrenador, estructura de club i créixer com a jugador. Vull veure fins a on puc arribar, temporada a temporada. El meu objectiu és poder arribar a jugar en un futur a la Lliga ACB, a veure si ho puc aconseguir", assegura.

Passió pel bàsquet

Aquest ala-pivot de 22 anys, de 2,04 m, i que aquest curs 2018-2019 ha finalitzat Química a la Universitat de Barcelona (UB), és un apassionat del bàsquet. "Ara que fa dues setmanes que no jugo a bàsquet, quan passo pel costat d'un pavelló entraria a fer uns tirs", assegura

Del futbol al bàsquet

El jugador de bàsquet santcugatenc va començar a jugar a futbol als 5 anys a la seva escola, l'European International School Of Barcelona, a Sant Cugat, però a l'hora del pati jugava a bàsquet, i li agradava molt. A 4t de Primària va deixar el futbol per jugar a bàsquet, també defensant el seu col·legi. Dos cursos després ja va fet el salt a la Unió Esportiva Sant Cugat.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?