Robledo: "El nou regidor d'Esports ha de tenir coratge i capacitat de diàleg"

Els clubs de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat asseguren que "volem ser protagonistes en tot"

El nou regidor d'Esports de Sant Cugat -que, si no hi ha un gir de 360 graus, ho serà Eloi Rovira- ha de ser original, que tingui coratge, que li farà falta, i capacitat de diàleg, que sigui obert. Aquestes són declaracions de Rafa Robledo, vicepresident de la Coordinadora d'Entitats Esportives de la ciutat, després de la sessió de treball que ha fet la plataforma aquest dilluns, 1 de maig, a la seu de la Unió Ciclista Sant Cugat, i que s'ha allargat per espai d'1 hora i 45 minuts.

La Coordinadora s'ha reunit per debatre i analitzar, entre altres temes, els resultats electorals a Sant Cugat. Rafa Robledo, vicepresident de la plataforma esportiva, ha explicat a les entitats que abans dels comicis es va entrevistar amb representants d'ERC-MES, del PSC i d'ICV-EUiA. Durant les diferents trobades amb aquests tres partits polítics, Robledo va criticar-los per la seva passivitat envers l'esport local. Segons Robledo, la funcionalitat de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) va ser el tema més tractat en les reunions, ja que les formacions no creuen en el model actual. També segons Robledo, els tres partits van coincidir en valorar l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat com un lobby.

Entrevistes amb l'oposició

Rafa Robledo va explicar que aquest dimarts, 2 de juny, es reuneix amb representants de la CUP-PC -el partit es va voler reunir després de les eleccions-, i que abans de les eleccions va demanar entrevistar-se amb l'alcaldessa Mercè Conesa, però que la trobada no es va produir.

Durant la trobada de la Coordinadora d'Entitats Esportives, els clubs van llançar un primer missatge al nou equip de govern i també al nou regidor d'Esports: Volem ser protagonistes en tot, van afirmar. Les entitats van detallar, una vegada més, que les taules de participació que va organitzar la regidoria d'Esports, encapçalada per Xavier Tizón, en l'últim mandat no van servir de res i que el Consell Sectorial d'Esports “sigui molt més efectiu”. La Coordinadora sol·licitarà formalment a l'Ajuntament els estatuts de l'OMET i el nou contracte de gestió de l'OMET.

Elaboració d'un pla estratègic

Els clubs han decidit elaborar un pla estratègic que començaran a elaborar en la pròxima sessió de treball, al mes de juliol.

En la reunió, els representants dels clubs han preguntat si Mònica Mateu seguirà exercint de presidenta de la Coordinadora, després de la situació crítica que viu l'entitat que presideix, la Unió Esportiva Sant Cugat.

Els vuit clubs que hi han participat han estat la Penya Blaugrana Sant Cugat (Josep Maria Félez); el Sant Cugat Esport FC (Miquel Garcia); el Club Handbol Sant Cugat (Miquel Catarineu); la Unió Ciclista Sant Cugat (Rafa Robledo); el Qbasket Sant Cugat; el Club Voleibol Sant Cugat (Lluís Moreno); el Futbol Sala Sant Cugat (Carlos Suay), i el Club Karate Sant Cugat (Salva Álvarez).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem