Rubiño deixarà l'handbol durant un any

L'entrenador del primer equip ha decidit deixar l'handbol durant un any per motius personals, laborals i familiars

Armand Rubiño Obiol ha comunicat que no seguirà l'any vinent al Club Handbol Sant Cugat. Rubiño ha decidit prendre's un any sabàtic com a entrenador, per a descansar i poder-se dedicar a la seva empresa i a poder passar més temps amb la família. L'any vinent, el primer equip el passarà a portar David López, qui aquesta temporada entrenava el Juvenil A.

Rubiño ha estat l'entrenador del club durant una sola temporada. Va entrar en substitució de Joan Sancho, qui havia estat entrenador del sènior durant 3 temporades, temps durant el qual va aconseguir els millors resultats històrics del club després de col·locar el primer equip a 1a estatal i acabar classificat en 6a posició. Aquest any, sota la batuta de Rubiño, l'equip ha fet un bon paper, acabant 8ns. Rubiño deixarà el club un cop finalitzada la Copa Catalana.

Després de la victòria contra la Salle Bonanova, el Club Handbol Sant Cugat acaba la 2a fase de la Copa Catalana i es classifica per a la 3a.

Una temporada irregular

Tot i haver-se sentit còmode aquest any al club, no ha acabat de veure complertes les expectatives que es marcava a principi d'any. "Hi ha hagut moments i moments," explica; "Vam arribar a encadenar 6 victòries seguides, però també vam tenir moments fluixos." Ell deixa molt clar que aquest no és el motiu de la seva marxa, però matisa el fet que "dins de l'equip i el club sempre hi ha coses millorables," i que sempre que ha estat així els ho ha fet saber.

Rubiño: "És el moment de parar"

Armand Rubiño ha dedicat tota la seva vida a l'handbol. Com a jugador, va passar pel FC Barcelona, l'Atlètic de Madrid i el Club Deportivo Bidasoa, amb qui va guanyar la Lliga i la Copa d'Europa l'any 1995. Com a entrenador, també ha passat per molts equips: el CH La Canonja, el CH Salou, el CEH Vendrell i el BM La Roca, i ha estat seleccionador català durant 7 anys, en les categories d'infantil, cadet i juvenil.

Portar un equip d'alt nivell requereix molt de temps

Portar un equip com el CH Sant Cugat "requereix molta dedicació," afirma Rubiño, qui no entén una altra forma de compromís amb un equip que no sigui la implicació total. "Són moltes hores, i és complicat de compaginar amb altres coses. Necessito parar un any i veure què faig a partir d'aleshores." "Em llevava a les 7 per anar a treballar, i sortia de la feina a les 20. I després a entrenar fins a les 24. I partit tots els caps de setmana."

Rubiño no descarta prendre de nou l'equip passat un any, d'aquí a dues temporades, però de moment vol passar un any descansant, dedicant-se plenament a la seva feina i podent passar més temps amb els seus 3 fills. "Ells també juguen a handbol," bromeja; "els haig d'anar a veure als partits."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem