L'Handbol Sant Cugat ofereix una molt bona imatge davant el subcampió del món

En un Pavelló 3 amb 600 persones, el CH Sant Cugat ha jugat (29-46) un partit internacional davant un equip que jugarà per primera vegada uns Jocs Olímpics, a Río de Janeiro

Club Handbol Sant Cugat 29 - Selecció nacional de Qatar 46

Club Handbol Sant Cugat: Eloi Gutiérrez, Bernat Tous (2), Adrià Leon (2), Edgar Sans (1), Héctor Goméz, Lluís Calvera (3) i Pau Masllorens –equip inicial- , Marc Jordan (7), Marc Aballí (4), Dani Ferrer (1), Guillem Dolz (1), Carlos Marín (1), Uri Cortés (2), Oliver Bonaccini, Gerard March (2), Gorka Herrero (2), Joan Ramírez (p.s.), Àlex Ortega (1) i Gerard Esparza (p.s).

Selecció nacional de Qatar: Yousef Alabdula, Zarko Markovic (7), Rafael Capote (2), Abdulrazzaq Murad (7), Eldar Memisevic (5), Borja Vidal (4) i Kamalaldin Mallash (2) –equip inicial-, Marko Bagaric (3), Ahmed Madadi (4), Bassel Alrayes (1), Bertrand Roiné (4), Yassine Sami, Naserardin Meddich (5) i Ahmed Magdi (p.s.).

Parcials: 3-5 (5'), 6-10 (10'), 8-14 (15'), 11-16 (20'), 12-21 (25'), 16-25 (30'), 18-28 (35'), 21-30 (40'), 23-34 (45'), 25-38 (50'), 28-43 (55'), 29-46 (60').

Instal·lació: Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 600 espectadors.

Incidències: Partit internacional amistós.

En un molt bon partit d'handbol, el primer equip del CH Sant Cugat i la selecció nacional de Qatar, subcampiona del món el 2015, han fet gaudir de valent a les 600 persones que no s'han volgut perdre aquest partit (l'entrada costava 5 euros), on s'han anotat un total de 75 gols. Un enfrontament que s'ha jugat aquest dimecres, 25 de maig, a la nit, on tots dos equips han jugat amb una alta intensitat i amb un molt bon nivell de joc.

En la primera part, que ha acabat amb un 16 gols a 25, els vermell-i-negres han començat molt forts i no ha estat fins els últims cinc minuts del primer temps que Qatar ha marxat en el marcador (12-21).

En el segon període, el CH Sant Cugat ha continuat jugant de tu a Qatar, amb respecte però sense por. En els últims 15 minuts de l'enfrontament, els visitants han aprofitat la seva superioritat física i tècnica per anar-se'n en el lluminós, per acabar guanyant per 29 a 46, de 17 gols.

Jordan, màxim golejador del partit

Els últims 15 minuts d'aquest segon temps, els vermell-i-negres no han pogut gaudir de l'espectacle de Marc Jordan, que en la primera part havia fet 6 gols (a la segona només n'ha pogut fer un). Jordan ha rebut un cop a la cara que l'ha privat jugar el tram final del partit. Amb tot, Jordan ha estat, amb Zarko Markovic i Abdulrazzaq Murad, el màxim golejador del partit.

Rivera: "El CH Sant Cugat m'ha agradat molt"

Valero Ribera, exentrenador del primer equip del FC Barcelona, ara seleccionador de Qatar FOTO: Artur Rivera

Valero Rivera, seleccionador de Qatar i exentrenador del primer equip del FC Barcelona, ha explicat que "ha estat un partit de molta intensitat" i que el Club Handbol Sant Cugat "és un equip molt treballat i que físicament també està molt bé. M'ha agradat molt".

Vidal: "Hi ha jugadors del CH Sant Cugat que m'han sorprès"

Borja Vidal, l'únic jugador espanyol al combinat de Qatar, ha assenyalat que "ha estat un partit dur en què hem hagut de lluitar els 60 minuts de joc. El CH Sant Cugat ha estat un molt digne rival. Els felicito perquè han jugat molt bé". Vidal també ha destacat que "hi ha jugadors del CH Sant Cugat que m'han sorprès, tenen molta qualitat".

Qatar, als seus primers Jocs Olímpics

Qatar, de blanc, i el Club handbol Sant Cugat han ofert un molt bon partit. FOTO Artur Ribera

Qatar participarà aquest estiu a Río de Janeiro en els seus primers Jocs Olímpics. Vidal ha dit que "intentarem treure una medalla, però volem anar partit a partit. Ens ha tocat un grup molt difícil".

Rubiño: "Hem donat la cara en tot moment"

Armand Rubiño, entrenador del primer equip del Club Handbol Sant Cugat ha qualificat l'actuació del seus jugadors de "fantàstica. Hem donat la cara en tot moment i l'equip ha competit molt bé, amb accions d'atac de molt de mèrit. Hem fet un paper molt digne".

Aballí: "Hem donat una molt bona imatge"

Unes 600 persones han omplert el Pavelló 3 FOTO: Artur Ribera

Marc Aballí, segon màxim golejador del CH Sant Cugat, amb 4 gols, ha afirmat que "hem donat una molt bona imatge. Aquest tipus de partits, com el que vam jugar a la pretemporada en les semifinals de la Copa Catalunya amb el primer equip del FC Barcelona, és perquè els gaudeixi tothom, jugadors, club, afició i la ciutat".

El country, també protagonista

A la mitja part del partit, una vintena de mares del Club Handbol Sant Cugat s'han afegit a l'espectacle amb un ball country, que ha agradat moltíssim al públic del Pavelló 3.

El partit ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, que ha estat acompanyat per Miquel Catarineu, president del Club Handbol Sant Cugat, i els expresidents Josep Lluís Rius i Davide Bonaccini.

Una selecció amb jugadors de molts països

La selecció de Qatar la integren jugadors nacionalitzats de diferents països com Síria, Cuba, Montenegro, Bòsnia i Hercegovina, França i Espanya. Es tracta d'una selecció que té com a particularitat que els seus jugadors no defensen cap club ni tampoc juguen cap lliga. Estan permanentment concentrats amb el combinat absolut de Qatar.

El Club Handbol Sant Cugat ha finalitzat la lliga del grup D de la Primera Nacional en la 8a posició de 16 equips, amb un balanç en la competició de 12 victòries, 3 empats i 15 derrotes.

A la Copa Catalana

El sénior A masculí del CH Sant Cugat juga aquest dissabte, 28 de maig, la tercera i última jornada de la segona fase (grup A) de la Copa Catalana. Els vermell-i-negres jugaran a les 17 hores a la pista de La Salle Bonanova. En les dues primeres jornades, el CH Sant Cugat va guanyar a la pista del CH Gavà (30-31) i a casa davant el Sant Martí-Adrianenc (33-30). Els santcugatencs són primers en el grup A i els primers són els únics que passen de fase.