Rugby de qualitat i ambient de festa al Sevens

L'equip anglès de l'Old Guard guanya al Seven Level de l'Hospitalet a la final d'or del Torneig Internacional de Rugby Sevens

La desena edició del Torneig Internacional de Rugby Sevens que organitza el Club de Rugby Sant Cugat ja té guanyador. Es tracta de l'Old Guard RFC anglès que ha vençut a la final el Seven Level, equip format per jugadors de l'RC Hospitalet. Els del Llobregat no han pogut amb els anglesos tot i que els han posat molt díficils les coses en una final igualada i emocionant.

A la final de plata els guanyadors han estat el Wachiturros de Sant Cugat, format majoritàriament per integrants del juvenil, que han vençut a l'equip francès de Ceret. A la de bronze el Sant Cugat ha guanyat els Pirañas.

Ambient tot el dia

Des de primera hora del matí d'aquest dissabte aproximadament uns 150 jugadors de rugby han passat per les instal·lacions de la Guinardera, d'equips provinents de diversos punts de Catalunya, Anglaterra i França. El torneig s'ha jugat en fases de grups i en eliminatòries. A la tarda les noies també han jugat tres partits.

Els equips que han disputat aquesta desena edició han estat Pirañas, Kia Ora, CR Sant Cugat, Yorkshire Barbarians, Zoodiacs United, Old Guard RFC, Wachiturros, Seven Level, Old Guard Cavalry i Ceret Sportif.

Ha fet sol, molta calor, però això no ha impedit que es veiés bon rugby i que es gaudís d'un dia festiu, que en definitiva és el que toca per Festa Major.


Ja pots participar al concurs TOT Fotoportada 2012 presentant la teva fotografia de Festa Major

Consulta el programa del TOT de Festa Major

Més informació
 
Comentaris

Destaquem