Sant Cugat acollirà el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts de gimnàstica rítmica

Els 4 millors clubs de cada categoria es classificaran pel Campionat d'Espanya, que es farà a Pamplona del 13 al 16 de desembre

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitza el pròxim dijous, 1 de novembre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8) de gimnàstica rítmica. Aquesta competició ja la va organitzar l'octubre del 2016. També es farà la 3a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Tardor (Nivell 7), en les categories de prebenjamí a juvenil, i la 2a Fase de la Copa Base Individual Nivell 7, també de prebenjamí a juvenil. En la 3a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Tardor (Nivell 7), l'entitat santcugatenca hi prendrà part en tres categories, infantil, cadet i juvenil.

13 clubs al Campionat de Catalunya

En el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8) hi prendran part 13 clubs, de la categoria aleví a sènior. Són Kalos-Tarragona, AE Pare Manyanet, CR La Salle, CGR Figueres, CGR Lloret CE, Club Patrícia de Lleida, Sícoris Club de Lleida, CG Tarragona, CR Sant Feliu, Club Excursionista i Esportiu Gironí, CR Vilafranca, CE Barna Rítmica i el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, amb un conjunt júnior i un de sènior. Els 4 millors clubs de cada categoria aconseguiran la classificació per disputar el Campionat d'Espanya, que es farà a Pamplona del 13 al 16 de desembre.

El Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts (Nivell 8) començarà a les 9.30 hores i acabarà a les 11.30 hores. La 3a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Tardor (Nivell 7) es farà de 12 a 15 hores, i la 2a Fase de la Copa Base Individual Nivell 7, de 16 a 19.45 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem