Sant Cugat, seu de la rítmica catalana

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica organitza el Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts de Gimnàstica, aquest dissabtt

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitza, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Gimnàstica i l'Ajuntament de Sant Cugat, aquest dissabte, 15 d'octubre, el seu primer Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts de Gimnàstica Rítmica, de Nivell VIII, i també la segona fase de la Copa Catalana. La competició, que es farà al Pavelló 3, començarà a les 9 hores i acabarà a les 20 hores. L'entrada té un cost de 7 euros, i només estaran exempts de pagar els nens i nenes menors de 7 anys, els jubilats i les gimnastes federades. L'organització té previst la participació de 800 gimnastes, de categoria prebenjamí a sènior, que representaran 50 clubs catalans, amb 120 entrenadores.

El campionat català, al matí

El Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts es desenvoluparà entre les 9 i les 14 hores. El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat estarà representat per tres conjunts: un infantil, un júnior i un de Primera Categoria, l'únic equip català. Els cinc primers conjunts de cada categoria es classificaran per competir al Campionat d'Espanya, del 2 al 4 de desembre.

Ja a la tarda, de 14 a 20 hores, tindrà lloc la segona de les tres fases -també hi ha una fase final- de la Copa Catalana de Conjunts, de Nivells IV, V, VI i VII, Individual Masculí i Individual Copa Base, de Nivells VII i VIII. L'entitat de Sant Cugat hi participarà amb 3 conjunts de Nivell Copa Catalana (benjamí, aleví i infantil), i 4 conjunts de nivell Campionat Base (aleví, infantil, cadet i juvenil).

Rovira: "Sant Cugat torna a ser un referent a Catalunya"

En la presentació del Campionat de Catalunya i de la segona fase de la Copa Catalana, que s'ha fet aquest dimarts, 11 d'octubre, al vespre, a l'ajuntament, Eloi Rovira, regidor d'Esports de la ciutat, ha assegurat que "gràcies a aquest campionat, Sant Cugat torna a ser un referent a Catalunya, amb una competició de primer nivell".

Toni Molina, president del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, ha assenyalat que "estem molt il·lusionats en aquest esdeveniment" i que "es podran veure gimnastes de molt nivell".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem