Sant Cugat acull amb èxit un torneig de bàsquet inclusiu

Hi ha col·laborat amb l’organització Sports PTB, associació recentment creada pel santcugatenc Joan Pahisa

L’Espai Joäo Martí de Barcelona ha organitzat, amb la col·laboració de l’associació Sports PTB (Persones de Talla Baixa), el segon Torneig Solidari de Bàsquet Inclusiu 5x5. El torneig s’ha disputat a les pistes de Sant Francesc durant tot el matí i s’ha organitzat en benefici de les activitats de gestió d’emocions (Taller Arrels) i d’esport amb valors (Del Futbol a la Vida) que es fan amb nens i nenes al Centre Sant Pau de Càritas Interparroquial de Mataró, al barri de Rocafonda-Palau, la majoria de famílies nouvingudes.

En el torneig, obert a tothom (a totes les edats), hi han participat 8 equips, un d’ells el de l’associació Sports PTB. Aquesta ha estat la primera vegada que s'ha disputat a Sant Cugat i hi han participat al voltant de 60 persones.

Sports PTB, cinquè

L'equip santcugatenc Sports PTB, integrat per jugadors de talla petita, persones amb cadira de rodes i altres persones sense cap discapacitat física, ha finalitzat cinquè del campionat, amb un balanç de 5 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Quan els altres equips jugaven amb aquest equip hi havia una sèrie de normes adaptades per equilibrar més el joc. L'equip Les Vallesanes, amb jugadores santcugatenques, ha quedat tercer.

Segons Joan Pahisa, fundador de l'associació Sports PTB i jugador de l'equip, "el torneig ha anat molt bé, millor del que ens pensàvem". Pahisa ha assegurat que l'any que ve continuaran donant suport a la iniciativa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem