Sports PTB col·laborarà amb el torneig solidari de l’Espai Joäo Martí

Es jugarà el divendres 1 de maig, a les pistes de Sant Francesc

Sports PTB (Persones de Talla Baixa), l’associació per al foment de l’esport per a persones de talla baixa que ha creat recentment el santcugatenc Joan Pahisa, col·laborarà en el segon Torneig Solidari de Bàsquet Inclusiu 5×5, que organitza l’Espai Joäo Martí de Barcelona. El torneig es jugarà el divendres 1 de maig, a les pistes de Sant Francesc, de 10.30 a 16.30 hores, i comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquesta serà una de les primeres activitats en les que treballa Sports PTB.

Per primera vegada, el torneig se celebrarà a Sant Cugat, i també per primer cop serà d’esport inclusiu i solidari en benefici de les activitats de gestió d’emocions (Taller Arrels) i d’esport amb valors (Del Futbol a la Vida) que es fan amb nens i nenes al Centre Sant Pau de Càritas Interparroquial de Mataró, al barri de Rocafonda-Palau, la majoria de famílies nouvingudes.

Es tracta d'un torneig obert a tothom (a persones de totes les edats), en un clima familiar, distès i festiu. L'associació Sports PTB hi aportarà un equip. Les inscripcions es poden fer fins el dimecres 29 d'abril.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem