Sant Cugat aposta per la Setmana Europea de l'Esport amb una desena d'activitats

Es farà del 23 al 30 de setembre, ho promou la Unió Europea i l'objectiu és incentivar la vida activa entre la població

Del 23 al 30 de setembre se celebrarà la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa que té com a objectiu promocionar les activitats esportives per a tothom i incentivar la vida activa entre la població, i que promou la Unió Europea (UE) i que té el suport del Consejo Superior de Deportes (CSD) i la Secretaria General de l'Esport (SGE) de la Generalitat de Catalunya. A Sant Cugat es programaran activitats adreçades a tot tipus de públics, escoles de primària i adults.

El tret de sortida de la Setmana Europea de l'Esport el donaran tres inauguracions dels nous equipaments que aquest estiu s'han insta·lat al Turó de Can Mates, Mira-sol i les Planes. Les diferents activitats esportives d'aquesta setmana lúdico i esportiva, que es podran seguir a les xarxes socials amb els hashtags #beactive i #esportcat, formen part del programa d'activitats de Sant Cugat, Ciutat del Bàsquet Català 2017.

La presentació d'aquesta Setmana Europea de l'Esport a Sant Cugat s'ha celebrat aquest dimarts, 19 de setembre, al migdia, a la Sala de Premsa de l'Ajuntament. L'acte ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament; Joan Toll, coordinador del Seminari de Mestres d'Educació Física de Sant Cugat, i Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

Paral·lelament, també se celebraran dos torneigs. El Club de Rugby Sant Cugat organitzarà el Torneig de Veterans el dissabte 23 de setembre, de 9 a 14.30 hores, a la ZEM La Guinardera. I el Club Handbol Valldoreix convocarà el Torneig Internacional d'Handbol el dissabte 23 de setembre, matí i tarda, i el diumenge 24 de setembre, al matí, al pavelló de Valldoreix.

Agenda d'activitats:

Dissabte, 23 de setembre:

-10 hores: Circuit del Molí de les Planes. Inauguració i dinamització del circuit per a gent activa de les Planes. Organitza: Ajuntament.

-12 hores: Circuit del parc del Turó de Can Mates. Inauguració i dinamització del circuit per a gent activa del parc del Turó de Can Mates. Organitza: Ajuntament.

-18 hores: Camí de Sant Cugat al Papiol-carrer Tarragona. Inauguració i dinamització del circuit per a gent jove de Mira-sol. Organitza: Ajuntament.

Del dissabte 23 al dissabte 30 de setembre:

-Horari d'obertura del centre. Eurofitness Sant Cugat. Portes Obertes al centre municipal esportiu. Organitza: Eurofitness Sant Cugat.

-Horari d'obertura del centre. Eurofitness Sant Cugat. Passaport al centre municipal esportiu. Organitza: Eurofitness Sant Cugat.

Del dilluns 25 al divendres 29 de setembre:

-Durant l'esbarjo. A les escoles de Sant Cugat. El Marcador Col·lectiu. Organitza: Seminari de Mestres d'Educació Física de Sant Cugat.

Dimecres, 27 de setembre:

-d'11 a 12.15 hores. Pavelló 3. Master class oberta de ritmes llatins. Organitza: Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET).

Divendres, 29 de setembre:

-de 10.30 a 11.45 hores. Pavelló 3. Master class oberta de gimnàstica de manteniment. Organitza: Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET).

Dissabte, 30 de setembre:

-de 10 a 12.30 hores. Plaça de la Vila i places del centre. Jocs cooperatius familiars. Organitza: Seminari de Mestres d'Educació Física de Sant Cugat.

-de 17 a 20 hores. En un lloc per definir. Jornada Multiesportiva. Organitza: Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem