Sant Cugat acollirà la Setmana Europea de l'Esport 2017

És una iniciativa de la Comissió Europea que pretén promoure l'activitat física

Sant Cugat serà una de les ciutats europees que participarà en la Setmana Europea de l'Esport 2017, una iniciativa de la Comissió Europea que té com a principal objectiu promoure la participació en l'esport i l'activitat física a tot Europa. En el que serà la tercera edició de la Setmana Europea de l'Esport hi podrà participar tothom que ho vulgui, independentment de l'edat, l'experiència i la condició física de cadascú dels participants.

Una iniciativa del Partit Popular

Aquesta moció institucional, que ha estat una iniciativa del Partit Popular (PP), s'ha aprovat al ple municipal d'aquest dilluns, 21 de novembre, a la Sala de Plens, amb diferents acords.

Es crearà una comissió

L'Ajuntament de Sant Cugat és qui liderarà aquest projecte i, dins del marc de la comissió que es faci en relació a la designació de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport l'any 2018, amb representació de tots els agents esportius de la ciutat, com les entitats esportives, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), AMPAS i partits polítics, el consistori és qui definirà un pla d'activitats i d'accions per promocionar la pràctica de l'esport durant la Setmana Europea de l'Esport 2017. L'Ajuntament rebrà una subvenció econòmica de la Unió Europea per l'organització d'aquest projecte.

En la segona edició, que s'ha celebrat el passat mes de setembre, hi han participat fins a 2.174.936 persones dels 28 estats de la Unió Europea, amb un total de 8.490 activitats esportives per promocionar l'esport.

Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport 2018

Cal recordar que Sant Cugat també serà Ciutat Europea de l'Esport l'any 2018. Així ho ha decidit recentment l'Associació Europea de Capitals de l'Esport (ACES), que ha acceptat la sol·licitud de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem