Sant Cugat es converteix en l'epicentre del ciclisme femení amb la reVolta

Un centenar de ciclistes participarà en la 4a edició de la reVolta, la 3a que té punt de sortida i meta a Sant Cugat

Sant Cugat tornarà a ser tret de sortida i punt d'arribada de la 4a edició de la reVolta, la prova ciclista femenina de Catalunya, el dissabte 29 d'abril, amb sortida a les 9:50 des de l'avinguda del Pla del Vinyet. En aquesta ocasió, la prova fa un salt al calendari internacional UCI en categoria 1.1, acollint així equips de la talla del Movistar Team i l'Israel Premier Tech Roland, de l'UCI WolrdTeams, la categoria més elevada del món.

La reVolta comptarà amb un circuit de 126,9 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.000 metres, amb sortida i meta a Sant Cugat. La prova, a més, tindrà tres ports de muntanya, el Coll de Castellbisbal (2a categoria), el Port d'Ullastrell (1a categoria) i l'Alt de la Creu d'Aragall (1a categoria), i dos esprints intermedis, situats a Piera i Corbera de Llobregat.

Per primera vegada, la cursa ha estat catalogada en la categoria UCI 1.1 i això permetrà que puguin participar equips de l'UCI WorldTeams, com el cas del Movistar Team i l'Israel Premier Tech Roland, que formen part del selecte grup dels quinze millors equips del món. A més, també participaran 11 equips de l'UCI Women's Continental Teams (la segona categoria més alta), com els catalans Massi-Tactic i Zaaf Cycling Team, o la selecció catalana i la selecció de Xipre.

Pel que fa als noms propis de la carrera, la reVolta comptarà amb la participació internacional de més de 100 ciclistes, entre les quals destaca Clara Koppenburg (vencedora de la darrera edició i una de les grans escaladores del pilot internacional). A més, també farà presència la campiona olímpica a Tòquio 2021, Anna Kiesenhofer.

Durant la celebració, hi haurà diferents afectacions a la mobilitat en el municipi, des de talls puntuals, afectacions als autobusos i limitacions en zones d'aparcament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem