Sant Cugat estrena la nova pista d'skate de Mira-sol

La pista, amb una superfície de 200 m2, s'ha dissenyat sota el concepte 'street style' i ha estat dotada de bancs, rampes i baranes

Sant Cugat ha estrenat la nova pista d'skate de Mira-sol. Situada davant del casal del districte, la benvinguda a aquest nou punt de trobada dels patinadors locals, l'ha fet un grup d'streetboard, que ha ofert una exhibició. Entre aquests riders ha estat present Sergi Nicolas, set vegades campió del món en streetboard. L'estrena d'aquest recorregut s'ha fet durant el matí d'aquest diumenge.

Durant la inauguració, l’alcaldessa, Mercè Conesa, ha indicat que "aquest és un esport que cada dia té més aficionats i una acceptació gran entre els joves i, si tenim en compte que a la nostra ciutat hi ha un 22% de persones amb menys de 18 anys, hem d'estar atents a les demandes que ens fa la joventut". La gestació d'aquest nou espai per patinar neix ara fa tres anys des de l'escola Catalunya, que aleshores va recollir 200 signatures de nens i nens perquè es tirés endavant el projecte.

Facundo Ferrerira, skater local, ha deixat palesa la bona sintonia dels joves i l'Ajuntament per construir la pista. "El primer skate parc va quedar petit i estava molt lluny i llavors aquest skate parc nou és una manera d'estar més còmode i poder practicar aquest esport". Ferrerira s'ha mostrat agraït i ha dit que la gràcia de la pista mirasolenca "és que facilita saltar tant endavant com endarrere", per la distribució que s'ha fet dels mòduls.

La pista dels 200 m2
La pista té una superfície de 200 metres quadrats i s'ha dissenyat sota el concepte street style. Formada per un paviment de formigó, ha estat dotat amb un seguit d'elements, també fets de formigó, en forma de bancs, rampes i baranes, perquè els patinadors puguin fer salts, baixades, pujades i piruetes de tot tipus i dificultats. El disseny de l'espai ha estat consensuat amb un grup de riders del municipi i l’obra ha anat a càrrec de Barcelona Disseny Urbà SL. Els cost de la pista, de 60.000 euros, s’ha finançat amb diners de lliure disposició del Consell de Barri de Mira-sol. La pista passa a complementar la de la Pollancreda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem