El Sant Cugat FC reforça el migcamp i la davantera per a la 1a Catalana

Els vermell-i-negres compten amb 15 renovacions de la darrera temporada i han incorporat fins a 7 jugadors per competir per les posicions capdavanteres de la 1a Catalana

El masculí del Sant Cugat FC buscarà ser competitiu en el grup 2 de la 1a Catalana i és per això, que els vermell-i-negres s'han reforçat amb 7 noves cares. D'altra banda, el club fa una aposta per la columna vertebral de jugadors fixos de la darrera temporada, amb l'objectiu de donar continuïtat al projecte d'Oriol Alcázar, iniciat ara fa un any.

Més info: El Sant Cugat FC aposta per Oriol Alcázar, després de la gran temporada feta

Amb això, els santcugatencs han incorporat al defensa Raül Manso (Cerdanyola FC); els migcampistes Marti Garcia (UE Mollet), Pau Hernández (CF Martorell), Iñaki Villalba (Atlètic Sant Just) i Juanma Novo (CE Sabadell); i els davanters Jose Bolada (CF Martorell) i Alejandro Muñoz (EC Granollers). "Són jugadors amb experiència en la categoria que ens ajudaran a ser més competitius a aquesta temporada" ha explicat el tècnic Oriol Alcázar.

Més info: El Sant Cugat FC iniciarà la 1a Catalana visitant el camp de la UE Rubí

Aquestes 7 noves incorporacions se sumen als porters Guillem Nadal i Manel Martí; als defenses Jordi Rodríguez, Marc Arnau, Marc Capel, Arnau Benet, Arturo Rodríguez i Dani Almazan; els migcampistes Sergi Mas, Álex Carazo i Iván Sánchez; i als davanters Ferran Roca, Marc Rodríguez, Jordi Ranera i Guillem Benet. "És important mantenir el bloc de jugadors per donar continuïtat al projecte i esperem ser una mica més ambiciosos aquesta temporada" afegia Alcázar.

D'altra banda, els jugadors Sergi Jiménez, Ferran Vera i Simón Basanta tindran fitxa amb el filial, mentre que Sergi Vicente defensarà la samarreta del CFA Espluguenc i Manet Montoya jugarà amb la UE Vilassar de Mar.

 
 
Comentaris

Destaquem