El Sant Cugat FS eliminat de la Copa Catalunya

Les Vermell-i-negres van caure per 1-3 davant el Lainco Rubi CEFS de Segona Divisió Nacional

El Sant Cugat FS femení va quedar eliminat de la Copa Catalunya després de perdre per 1 gol a 3 contra el Lainco Rubi CEFS, rival d'una divisió superior, en el partit disputat al ZEM La Guinardera, el dimecres 13 de març .

Les santcugatenques no van poder repetir la proesa de l'any passat, quan van eliminar a aquest mateix rival, i diuen adeu a la màxima competició catalana.
El conjunt de Manuel Muñoz va aguantar durant bona part de la primera meitat sense rebre cap gol, intentant sorprendre en algun atac a l'equip de Rubí. Però a l'últim minut del primer parcial Emma Cardona va posar el 0-1 al marcador amb el qual es va arribar al descans.

El Lainco Rubi CEFS va sortir dels vestidors amb molta força i en els set primers minuts va aconseguir marcar dos gols que posaven el partit molt costa amunt pel Sant Cugat FS (0-3). Tot i això, les jugadores locals no van abaixar els braços i van continuar buscant un gol que reduís el desavantatge en el marcador. El gol va arribar, però ho va fer massa tard. Quan faltaven tres minuts pel final, Claudia Navio va posar l'1-3 que, finalment, seria el resultat definitiu.