Santasusagna: "La junta directiva del Sant Cugat Esport FC tindrà continuïtat"

El president del club no ha fet públic durant l'assemblea si es tornarà a presentar a les eleccions, que es faran abans del juny. Segons Santasusagna, "la decisió la prendrem els directius tots junts"

Les eleccions a la presidència del Sant Cugat Esport Futbol Club es faran abans del mes de juny. Així ho ha anunciat el president de l’entitat, Llorenç Santasusagna, en l’assemblea general ordinària de socis, que s’ha celebrat aquest divendres, 29 de gener, a la nit, a la Casa de Cultura. Després de l’assemblea, i en declaracions als mitjans de comunicació, Santasusagna no ha volgut desvetllar si té la intenció de presentar-se a la reelecció i ha assenyalat que aquesta decisió es prendrà “pròximament” en una reunió de junta. “Més enllà de la meva voluntat, el cos directiu és un grup de catorze persones que treballem conjuntament per l'entitat. La junta és sobirana, tothom té el mateix valor i pes. Per tant, aquesta és una decisió que decidirem tots junts. Així és com fem totes les coses”, ha afirmat Santasusagna. El president també ha afirmat que “el que està clar és que aquesta junta tindrà continuïtat. El directiu que segueixi ho ha de fer amb el mateix nivell de dedicació, entrega, sentiment i voluntat. Si no, no té sentit”.

Un superàvit de 6.455,77 euros

Els socis han felicitat la junta del club per la feina desenvolupada FOTO: lali Puig

El Sant Cugat Esport FC ha tancat l’exercici 2014-2015 amb un superàvit de 6.455,77 euros, i la quinzena de socis assistents en l’assemblea també han aprovat el pressupost d’aquesta temporada 2015-2016, que és de 265.946 euros. En aquesta línia, Llorenç Santasusagna ha dit als associats que el Sant Cugat Esport FC “és un club sanejat i aquesta és la millor informació que puc donar al soci”.

El Torneig Jaume Tubau, de futbol femení

La directiva també ha fet públic a l’assemblea que la pròxima edició del 33è Torneig Ciutat de Sant Cugat – 11è Memorial Jaume Tubau serà de futbol femení, en diferents categories.

Els socis també han aprovat que la durada del mandat actual de 6 anys passi a ser de 4 anys, tal com ha ordenat amb un decret el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya als clubs catalans.

Aquesta ha estat l’assemblea de la temporada en la qual el club està celebrant el centenari. Els actes finalitzaran el mes de juny.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem