Segundo Naranjo: 41 anys fent de delegat al Sant Cugat FC i al CFU Mira-sol Baco

Té 77 anys, fa 9 temporades que és delegat de conjunts infantils i cadets al Sant Cugat FC, i es va iniciar al conjunt vermell-i-negre, on ho va fer durant 19 campanyes

Ni més ni menys que 41 anys fa que Segundo Naranjo està vinculat al món del futbol santcugatenc, majoritàriament com a delegat d'equips de futbol base -també del primer equip del CFU Mira-sol Baco-, però també ha fet de directiu, primer al Sant Cugat FC i després al CFU Mira-sol Baco.

Naranjo: "Faré de delegat fins que el club ho vulgui o fins que jo pugui"

Fa 9 temporades que el santcugatenc, de 77 anys, és delegat de conjunts infantils i cadets al Sant Cugat FC, sent la persona més gran del cos tècnic dels equips de l'entitat vermell-i-negre. Aquesta campanya 2019-2020 ho serà de l'infantil A, que milita a la categoria de Preferent. "Faré de delegat fins que el club ho vulgui o fins que jo pugui", assegura.

 

De Camuñas a Sant Cugat

Fa 54 anys que va establir-se a Sant Cugat, procedent de Camuñas (Toledo). Naranjo, que no ha jugat mai a futbol però que l'apassiona, va començar a exercir les funcions de delegat al Sant Cugat FC, on ho va fer durant 19 campanyes, abans de marxar al CFU Mira-sol Baco, on va ser 8 temporades.

Què fa un delegat?

Per a Naranjo, un bon delegat és aquell "que sempre està pendent de l'àrbitre, des que arriba a la instal·lació esportiva fins que se'n va. També és el responsable d'estar pendent del seu equip i dels jugadors, de preparar el material i tenir cura dels petos, dels cons i de les aigües. Abans dels partits, jo sempre arribo abans al vestidor per preparar-ho tot". També explica que "hi ha àrbitres que em diuen que no hi ha gaire delegats com jo".

"M'agrada fer de delegat, passo una bona estona, a les tardes i els caps de setmana. I als matins vaig a cuidar un hort municipal, que ho faig des de fa 18 anys", detalla. Ara jubilat, durant 36 anys va treballar a Delphi. El Sant Cugat FC li va lliurar el Personatge SantCu l'any 2012.

Més info: "Quan vaig arribar aquí no m’agradava el futbol"

 
Comentaris

Destaquem