Una setmana per a l'11a edició de la Cursa DiR Mossos d'Escuadra Sant Cugat

El proper diumenge 20 d'octubre se celebra l'11a edició de la cursa amb un recorregut pels carrers més emblemàtics de Sant Cugat

El proper cap de setmana, el diumenge dia 20 d'octubre de 2019 a les 9:30 hores, se celebrarà la 11a edició de la Cursa DiR Mossos d'Escuadra Sant Cugat organitzada per Clubs DiR amb el suport de Mossos d'Escuadra i l'Ajuntament de Sant Cugat. L'objectiu de la cursa és fomentar la pràctica de l'exercici físic i els hàbits de vida saludables.

La cursa compta novament amb tres modalitats. Una de 10 kilòmetres des del Carrer César Martinell acabant a la Rambla del Celler davant l'Ajuntament  i  un altre de 5 kilometres amb el mateix recorregut pero mes curta per tal que hi pugui participar tothom. També compta la modalitat de Cursa DiR Kids Mossos d'Escuadra Sant Cugat en què participen nens i nenes de 3 fins a 13 anys, que arriba a la seva 6a edició. La Cursa DiR Kids es disputarà el 19 d'octubre a les 10:30 hores.

 

Aquest any l'11a edició incorpora com a novetat el Campionat de Catalunya de 10km en ruta i el Campionat de Policies i Bombers en la distància de 10km.

La cursa té fins a 8 categories: Junior, Sénior, 4 de Veterans, clients de DiR i membres de RWU (Run With Us). En la modalitat Cursa DiR Kids hi ha sis categories: dues de Pares i Fills, prebenjamins, benjamins, alevins i infantils.

 

Les inscripcions estan obertes fins el dilluns 14 d'octubre a les 10 hores o fins que s'arribi al límit de 5.000 inscripcions en aquesta pàgina i per a la Cursa DiR Kids aquí. Els inscrits tindran dret a una samarreta, un dorsal un xip d'un sol ús en cas d'haver-lo comprat o llogat, hidratació, assegurança d'accidents esportiva, cronometratge ChampionChip i resultats i un diploma conmemoratiu de la cursa. La recollida del material es podrà fer a la Fira del Corredor el 18 d’octubre de 2019 de 15h a 20h h i el 19 d’octubre de 2019  de 10h a 20h, en què també opten a una motxilla i altres regals. 

La Cursa DiR Mossos d'Escuadra Sant Cugat està homologada sota el reglament de la Federació Catalana d'Atletisme i cronometrada per l'empresa ChampionChip.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem