Sis clubs al Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de Rugbi Sub-16

Entre els clubs participants, cal destacar la presència de l'RC Mauguo-Carnon francés

Entre aquest dissabte, 3 de juny, a la tarda, i diumenge 4 de juny, al matí, el Club de Rugby Sant Cugat organitza el tercer Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de Rugbi Sub-16 (nascuts entre els anys 2001 i 2202), a la ZEM La Guinardera, amb la participació de 6 clubs i 9 equips. En la categoria de rendiment jugaran UE Santboiana, RC Mauguo-Carnon (França), RC Sitges, El Salvador Rugby (Valladolid) i CR Sant Cugat, i en la de promoció ho faran RC Badalona, sub-16 CR Sant Cugat B, sub-16 CR Sant Cugat C i sub-14 CR Sant Cugat A.

Una xerrada, l'activitat paral·lela

El campionat es jugarà dissabte, de 15 a 18.30 hores, i diumenge, de 10 a 13.30 hores, quan es farà la cerimònia d'entrega de trofeus. La categoria de rendiment es jugarà entre dissabte i diumenge, mentre que la de promoció només es competirà dissabte. Dissabte, a les 18.30 hores es farà una xerrada entre els entrenadors dels equips que participen del torneig.

Xavier Picó: "Volem anar creant activitats que siguin una tradició"

Xavier Picó, director organitzatiu d'aquest torneig, ha explicat que "des del club volem anar creant activitats que siguin una tradició, i aquest torneig és una d'elles". Per a Picó, amb aquest campionat es pretén organitzar "una competició d'alt nivell, purament formatiu i fomentar l'intercanvi entre clubs".

Aquest és un dels actes del 30è aniversari del Club de Rugby Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem