Sis equips d'hoquei del Junior FC fan podi en el català i en la Copa Federació

Els equips alevins i benjamins de l'entitat continuen aportant èxits esportius

Els equips femenins de base de la secció d'hoquei del Junior FC han tornat a destacar per aconseguir èxits esportius. L'aleví A femení s'ha coronat subcampió de Catalunya d'hoquei sala en el grup A, amb un balanç de 7 victòries i 2 derrotes. La competició va començar el 28 de novembre i ha finalitzat el 13 de febrer. El Club Egara n'ha estat el campió i l'Atlètic Terrassa HC, tercer.

L'aleví B femení del Junior FC s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya d'hoquei sala en el grup B, per davant del Vallès Esportiu i el FC Barcelona. En les nou jornades de competició (del 28 de novembre al 13 de febrer), les blau-i-negres han aconseguit un balanç de 8 victòries, 1 empat i 1 derrota.

També ha estat campió de Catalunya d'hoquei sala l'aleví C del Junior FC, superant en la classificació l'Atlètic Terrassa HC B i el Club Egara, en el grup C. Després de nou jornades de campionat (del 28 de novembre al 13 de febrer), les santcugatenques han guanyat amb un balanç de 7 victòries i 1 empat.

Tres podis en hoquei sobre herba

L'aleví C femení del Junior FC ha estat campió de Catalunya d'hoquei sala FOTO: Junior FC

En el grup A de la Copa Federació Benjamí Femení 5X5 d'hoquei sobre herba, el Junior FC ha aconseguit dos podis. El Junior FC A ha estat segon, amb 5 victòries i 1 derrota. Aquesta competició, de sis jornades, va començar el 12 de desembre i ha finalitzat el 6 de febrer. Per la seva banda, el Junior FC B ha acabat tercer, amb un balanç de 3 victòries i 3 derrotes.

Finalment, el Junior FC C ha estat el campió del grup C de la Copa Federació Benjamí Femení 5X5, amb 5 victòries i 1 empat, sense conèixer la derrota.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem