El Solideo PHC Sant Cugat venç a casa i el DSV Volei Sant Cugat jugarà la Copa de la Reina

D'altra banda, el Club de Rugby Sant Cugat i l'Handbol Sant Cugat guanyen els seus partits fora de casa

L'equip masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat contra el Martinelia Manlleu a casa per 4-2 aquest dissabte 9 de desembre. El partit ha començat amb un gol de Jordi Gabarra i Pau Gilabert als primers minuts de partit per posar el 2-0 al marcador a la primera part. A la segona part els manlleuencs han buscat el gol amb els contraatacs per superar a la defensa santcugatenca i han aconseguit fer el 2 a 1. Un penal provocat pels visitants ha servit per augmentar la diferència gràcies al gol de Pau Gilabert per posar el 3-1, però, els visitants no es volien quedar enrere i han fet el 3-2 després d'un tir exterior que entrava per l'esquadra. A l'última part del partit Max Rodríguez ha aixecat un mur a la porteria per mantenir el seu equip guanyador i finalment a l'últim minut el Martinelia Manlleu ha provocat un penal que ha convertit Pau Gilabert en gol finalitzant el partit amb un 4-2. Aquesta victòria allunya als d'Òscar Rodríguez de la zona de descens. La següent jornada es disputarà el 16 de desembre a les 20 h contra l'AC Ordes a domicili.

Més info: Victòria del Solideo PHC Sant Cugat que es recupera de la mala ratxa

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat a l'Arenal Emevé per 3 set a 1 (25-22,16-25, 20-25 i 20-25) a Lugo aquest diumenge 10 de desembre després d'ajornar el partit per la cancel·lació del vol a última hora. Les de Rafa Ruiz ha començat perdent el primer set, però gràcies a l'estratègia defensiva i de blocatge del conjunt santcugatenc, dels 18 punts de Maria Brun i dels 21 d'Irene Verasio han aconseguit donar la volta al partit per obtenir el triomf. Aquesta victòria a domicili les deixa en tercera posició i classificades per a la Copa de la Reina que se celebrarà a Sevilla entre el 26 i 28 de gener.

Més info: El DSV Club Voleibol Sant Cugat es classifica per a la Copa de la Reina al guanyar a Lugo

Altres resultats destacats

L'equip femení del Club de Rugby Sant Cugat ha guanyat a l'Eibar Rugby Taldea a domicili per 12-25 aquest dissabte 9 de desembre. Les santcugatenques sumen la seva segona victòria consecutiva i pugen fins a la segona posició a un punt del líder en aquesta tercera jornada de la Liga Iberdrola de Rugby. Per la seva banda, l'Handbol Sant Cugat guanya per 29-31 a casa del Finestrelles SC Handbol Esplugues i manté la tercera posició a la lliga després de només perdre un partit dels cinc últims jugats.

Eibar Rugby Taldea - Club de Rugby Sant Cugat femení: 12-25

Arenal Emevé - DSV Club Voleibol Sant Cugat: 1-3

Finestrelles SC Handbol Espluges- Handbol Sant Cugat: 29-31

Solideo PHC Sant Cugat masculí - Martinelia Manlleu: 4-2