Suspesa la prova del circuit Mutua Madrid Open Sub-16 de tenis al Club Esportiu Valldoreix

La pluja ha obligat a l'organització a suspendre-la, quan s'havien de jugar les semifinals

Una de les 16 proves del sisè circuit Mutua Madrid Open Sub-16 de tenis, que s'havia de celebrar entre el 26 i el 28 d'octubre al Club Esportiu Valldoreix ha estat suspesa per la pluja. L'organització ha pres la decisió aquest diumenge, 28 d'octubre, a primera hora del matí, després que dissabte tampoc es pogués jugar cap partit. L'organització encara no ha decidit quin serà el desenllaç final d'aquesta prova. Tot i el fet que s'hagi hagut de suspendre, està previst que el campionat tindrà continuïtat a l'entitat que presideix Joan Carles Pradell.

Més info: El Club Esportiu Valldoreix s'estrena amb una prova del circuit Mutua Madrid Open Sub-16

S'han de jugar les semifinals

En el moment de la suspensió s'havien de jugar les semifinals. En categoria masculina havien d'enfrontar-se Juan José Rodríguez-Daniel Martínez i Adrià Pratdepadua (cap de sèrie número 3 del torneig)-Gerard Planelles, i en la femenina Eva Arranz-Lucía Martínez (cap de sèrie número 3) i Laura García (4)-Alanna di Francesco (2).

Debut del CE Valldoreix

El Club Esportiu Valldoreix ha organitzat, per primera vegada, aquesta competició per a jugadors i jugadoress nascuts a partir de l'1 de gener del 2003. El torneig ha tingut un quadre de 16 jugadors i jugadores i hi han jugat els 14 millors tenistes amb rànquing de la federació espanyola que hi han volgut participar, més dos wild-cards que ha donat l'organització.

La del CE Valldoreix és una de les 3 proves que es fan a Catalunya. La primera es va fer al CT Urgell (del 28 al 30 de setembre) i la tercera tindrà lloc al RCT Barcelona-1899, del 28 de febrer al 3 de març.

 
Comentaris

Destaquem