Anul·lades les activitats esportives del matí de la Festa de Tardor

EL Club Artística Sant Cugat podrà fer la seva demostració a les 17 hores a la plaça del Rei

Les activitats esportives que s'havien de celebrar durant aquest matí de dissabte, 22 d'octubre, en el marc de la 41a Festa de Tardor s'han suspès. La Gimcana Esportiva que havia de fer la Coordinadora d'Entitats Esportives a la plaça del Rei es convocarà un altre dia, encara sense data fixada però ja fora de la Festa de Tardor. També s'han suspès les exhibicions que havien de fer el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Sí que tindrà lloc la demostració de gimnàstica artística del Club Artística Sant Cugat, a la plaça del Rei a partir de les 17 hores.

D'altra banda, l'activitat Monestir Shooting, que a les 13 hores havia de fer la Unió Esportiva Sant Cugat, també ha estat suspesa. L'activitat consistia a realitzar una cistella solidària amb la Fundació UESC, des de dalt del campanar del Monestir de Sant Cugat. L'entitat encara no ha decidit quan tornarà a convocar aquesta activitat.

Si la climatologia ho permet, aquest diumenge, 24 d'octubre, el Club Senglar Orientació organitzarà una cursa d'orientació als Jardins del Monestir, de 10 a 14 hores, i el Club Muntanyenc Sant Cugat una exhibició de gimnàstica rítmica.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem