Les activitats del matí de dissabte de la Festa de Tardor, suspeses per pluja

Les activitats de la tarda es desenvoluparan amb normalitat

La pluja d'aquest dissabte, dia 22 d'octubre, ha obligat a suspendre les activitats a l'aire lliure del matí de la Festa de Tardor, que arrencava avui amb un trentena d'activitats programades. Així, les mostres de cultura popular i tradicional que havien d'omplir la plaça d'Octavià a partir de les onze del matí d'aquest dissabte han quedat suspeses. Igualment, s'han cancel·lat les activitats esportives, que havien de començar a les deu a la plaça del Rei. La programació de la tarda tira endavant.

Així, les activitats programades durant el dissabte al matí, com un taller de castells, la dansa de l'esbart, el ball de caparrots i capgrossos i la música de l'Escola de Música Tradicional han quedat suspeses. També s'ha anul·lat la trobada de gitanes i gitanos. D'altra banda, per ara es mantenen les activitats de la tarda, sardanes, gitanes, geganters, bastoners i diables; a l'espera de com evolucionar el temps.

El concert del grup Biel Majoral, que havia de ser a la plaça de l'Om aquest dissabte al vespres, s'ha traslladat al Casal Torreblanca també per la pluja. La xerrada que hi havia a les 17.30 hores a la Casa de Cultura sobre la situació de Madagascar i la tasca dels voluntaris no corre cap perill.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem