Temporada històrica del CR Sant Cugat que comptarà amb 2 equips femenins

El conjunt blau-i-negre compta amb 24 jugadores de la darrera temporada i es reforça amb 18 incorporacions, fet que permetrà la creació, per primera vegada, d'un segon equip femení

El femení del Club de Rugby Sant Cugat està vivint els millors anys des de la seva fundació i mostra d'això és la creació d'un filial per primera vegada en la història del club, després de classificar-se la darrera temporada per disputar els play-off d'ascens a la màxima categoria estatal, la Lliga Iberdrola.

 

Més info: Dani Ripol i Albert Casorrán, entrenadors del Club de Rugby Sant Cugat la temporada vinent

Així doncs, el club santcugatenc compta amb la renovació de 24 jugadores que la darrera temporada van assolir la fita històrica de finalitzar en la 4a posició de la Divisió d'Honor B: Ailén Oteros, Alba Albarellos, Alèxia Gascó, Andrea González, Andrea Moreno, Carla Arca "Percebe", Carla Pagan, Cristina García, Elisabet Calbet, Elisabet Grané, Elisabeth Segarra, Idoia Jauregui, Irene Aires, Laia Capdevila, Laia Manzano, Laia Riu, Laura Pliego, Maria Baiget, Maria Bardaji, Marta Valldeperez, Meritxell Tur, Núria Saez, Sara Marín i Victòria Gil. A més, Alba Vilaplana, del U-16 del CR Sant Cugat, tindrà fitxa sènior enguany.

A més, enguany el club compta amb 18 incorporacions per a aquesta temporada, de les quals 12 d'elles provenen de l'INEF de Lliga Iberdrola, equip desaparegut aquesta darrera temporada: Alysha Stone, Annia Segarra, Beatriz González, Carla Moraleda, Carla Rodríguez "Xiqui", Emma Toscano, Helena Rodríguez, Katlheen Keller, Lídia Gómez, Maria Cid, Maria Soriano i Montse Leuga. 

Per a Albert Casorrán, técnic del conjunt blau-i-negres: "L'INEF era l'únic equip català a la màxima categoria estatal i enguany, ha desaparegut. Amb això, nosaltres vam presentar el nostre projecte i estem molt contents que la majoria d'elles els hi agradés". D'altra banda, les jugadores que tanquen l'apartat d'altes són: Laura Rey (CRUC), Núria Uroz i Martina Serra (Carboners Terrassa), Ángela (sense equip), Júlia (UIC) i Noa (Sabadell - Granollers).

Amb tot, el club es troba a l'espera que tant la Federació Catalana de Rugbi, com la Federació Espanyola de Rugby, dictaminin quan serà l'inici de la competició. "Primer de tot, confiem poder arribar a jugar durant la temporada. De ser així, volem arribar a la final de la Divisió d'Honor Catalana i tornar a classificar-nos pels play-off d'ascens a la Lliga Iberdrola" sentència Albert Casorrán.

 
Comentaris

Destaquem