El campionat de natació de l'European International School of Barcelona es consolida

Hi han participat uns 150 nois i noies de quatre escoles de Sant Cugat

Uns 150 nois i noies, des de P3 fins a Batxillerat, han participat en el Campionat de Natació Escolar d'Estiu de l'European International School of Barcelona, aquest dissabte, 27 de maig, al matí. Els participants, nedadors no federats i federats, han nedat en diferents categories i estils (crol, braça, esquena i papallona). Els tres millors classificats s'han endut una medalla i tots els nedadors, un diploma commemoratiu. A banda de l'European International School of Barcelona, també hi han pres part tres escoles més de Sant Cugat, El Pinar, el Pureza de Maria i La Magnòlia.

Pares i fills

Tots els participants s'han endut un diploma. FOTO: Lali Puig

Respecte a la primera edició d'aquesta competició escolar de caràcter lúdic més que competitiu, que es va fer al novembre, la principal novetat és que aquells que ho han volgut (escolars de P3 fins a 2n de Primària) han competit amb parelles, pare i fill, amb l'objectiu de "potenciar el vincle familiar".

Òscar Huerta, responsable d'esports de l'European International School of Barcelona, ha explicat que, amb aquesta segona edició, "es consolida el format, en el que l'objectiu és la promoció de l'esport en un ambient lúdic i familiar".

La piscina de l'European International School of Barcelona ha acollit aquesta competició lúdica i familiar. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem